Terug naar de natuur, badkamers met een natuurlijke look!

Badkamers met een natuurlijke look creeer je door het gebruik van natuurlijke en robuuste materialen. Hout en natuursteen zijn dé materialen om een stijlvolle en luxe sfeer in je badkamer te verwezenlijken.

Natuursteen

Het gebruik van natuursteen is een mooie en snelle manier om de natuurlijke look in je badkamer te creëren. Natuursteen is stijlvol, tijdloos en in de meeste gevallen zeer duurzaam. Wat we ook weer steeds vaker zien, terug van weggeweest, is het gebruik van tegels waarbij de steentjes in de tegels worden verlijmd. Ook wel terrazzo genoemd. Als natuursteen wordt veelal marmer, hardsteen en zandsteen toegepast.

Hout

Het is een natuurproduct en werkt dus heel goed voor de natuurlijke look die je wilt creëren in je badkamer. Ook zorgt het gebruik van hout voor een warme en behaaglijke sfeer. De tegelfabrikanten hebben schitterende houttegels in alle maten, tinten en printen. Van tegels van 120×240 tot houten plankentegels verwerkt met verschillende maten. Ook voor de finishing touch als styling kun je hout perfect toepassen in de badkamer, bijv. een houten planchet, krukje of handdoekladder.

Metaal

Geen chique sierlijke kranen, maar grote, stoere metalen kranen staan het best in de natuurlijke badkamer. Gebruik metaal ook voor bijvoorbeeld kleine accenten als greepjes en rekken.

Beton

Betontint geeft een mooie onbewerkte en robuuste uitstraling in je badkamer. Het maakt het stoer, maar tegelijkertijd zorgt het voor warmte. Gebruik voor de grote basis elementen, zoals muren en meubels beton en combineer het met houten en metalen elementen. Badkamers met een natuurlijke look!

Inspiratie voor je natuurlijke badkamer vindt je in onze porfolio:

badkamer met natuurlijke look industriele badkamer

luxe badkamer

Kom langs in onze showroom

Je bent van harte welkom voor inspiratie, advies en ontwerp in onze showroom in Uitgeest, dichtbij Amsterdam, Alkmaar, Haarlem en omstreken. Ook zonder afspraak.

Ben je beperkt in je tijd en wil je graag een persoonlijk 3D-ontwerp door een van onze adviseurs, maak dan vrijblijvend een afspraak.

© Copyright 2024 Ton Scholten - Powered by iClicks