Badkamer Amstelveen Ton Scholten

Zo creëer je in een handomdraai jouw eigen thuisspa

In ons drukke leven is het vaak een grote uitdaging om tijd te vinden voor een ontspanmomentje. Toch is het erg belangrijk om af en toe even tijd voor jezelf te nemen, júist wanneer je het druk hebt. Een thuisspa geeft je de kans om helemaal tot rust te komen, zonder dat het veel tijd kost. Wij leggen je graag uit hoe je jouw badkamer in korte tijd omtovert tot een heuse thuisspa. Creëer in een handomdraai je een eigen thuisspa

Ontspanning is een must

Het creëren van een ontspannen sfeer is cruciaal voor je thuisspa. Wij geven je een aantal tips voor het perfecte ontspanningsmoment:

  • Zorg voor een opgeruimde badkamer, zodat je tijdens je verwenmoment niet wordt afgeleid
  • Steek een geurkaars aan
  • Dim de lichten in je badkamer
  • Zet ontspannende muziek op om lekker bij weg te dromen
  • Gebruik in bad een badkussen om stijve spieren in je nek te voorkomen
  • Leg een fris gewassen pyjama of badjas klaar om het schone gevoel vast te houden
  • Zet een koud glas (fruit)water klaar om de vochtbalans op pijl te houden
  • Zorg voor een voedende bodylotion om de huid achteraf mee te hydrateren

Bad- of douchespa

Dompel jezelf onder in bad of neem de tijd in je (stoom)douche. Prikkel hierbij de zintuigen met een heerlijke kruidenmix of lavendelzeep. Lavendel kalmeert de zenuwen, verzacht, en brengt lichaam en geest in balans. Ook een absolute aanrader op het gebied van een thuisspa: scrubben. Door de huid tijdens het verwenmoment te scrubben, maakt je van je eigen badkamer een waar kuuroord. Tip: let er bij het scrubben van de huid op dat je je handen, benen en de onderkant van voeten meeneemt. Dit zijn plaatsen waar de meeste dode huidcellen zich ophopen.

zeep-spa-ton-scholten

Een thuisspa komt natuurlijk het best tot zijn recht in een prachtig afgewerkte badkamer met mooie tegels en sanitair. Wil je graag advies op het gebied van tegels en sanitair? Bel ons dan op 0251 – 319101 of kom langs in de showroom van Ton Scholten.

Kom langs in onze showroom

Je bent van harte welkom voor inspiratie, advies en ontwerp in onze showroom in Uitgeest, dichtbij Amsterdam, Alkmaar, Haarlem en omstreken. Ook zonder afspraak.

Ben je beperkt in je tijd en wil je graag een persoonlijk 3D-ontwerp door een van onze adviseurs, maak dan vrijblijvend een afspraak.

© Copyright 2024 Ton Scholten - Powered by iClicks