Verrassend veelzijdig: de Geberit Aquaclean Tuma douchewc

De Geberit AquaClean Tuma douchewc is een compacte en veelzijdige douchewc, die geschikt is voor elke woning. Naast het complete douchewc systeem van closet en toiletzitting, is de AquaClean Tuma als alternatief ook leverbaar als toiletzitting, die eenvoudig op een bestaand (wand)closet te plaatsen is. In beide gevallen ervaart de gebruiker het reinigen met water op het toilet.

“Bij het ontwerpen van de Tuma heb ik een uniforme uitstraling voor de Geberit douchewc’s als uitgangspunt genomen om zo bij gebruikers een gevoel van vertrouwen op te bouwen. Iedereen moet kunnen zeggen: Dit is een Geberit douchewc met alle voordelen die je van Geberit mag verwachten”, licht Behling de filosofie achter zijn ontwerp toe.

Met de AquaCleanTuma biedt Geberit een perfecte aanvulling op de bestaande reeks innovatieve douchewc’s, die een nog breder publiek zal aanspreken. Deze nieuwe douchewc is namelijk een compact allround systeem dat geschikt is voor elke woning!

Comfortabel uitgerust

Met de AquaCleanTuma is er een comfortabele douchewc op de markt; de Tuma is uitgerust met veel extra functies, die al gewaardeerd worden en bekend zijn van andere Geberit douchewc’s – en dit alles voor een zeer aantrekkelijke prijs. “Toch hebben wij bij het ontwerpen van de Tuma geen enkele concessie gedaan”, benadrukt Christoph Behling. Zo beschiktde AquaCleanTuma als compleet systeem niet alleen over de WhirlSpray douchetechnologie en luchtzuivering, maar ook over Rimfree® wc-keramiek zonder spoelrand, een verwarmingselement dat speciaal ontwikkeld is voor hard water en dat zorgt voor een constante aanvoer van warm water, een ergonomische wc-zitting, een warmeluchtföhn en een gebruiksvriendelijke afstandsbediening. Je kunt de Geberit Tuma met de afstandsbediening bedienen en daarnaast is er een app met extra functies beschikbaar, zodat gebruikers de douchewc via hun smartphone kunnen bedienen.

Veelzijdig te combineren

Niet alleen de comfortfuncties van de AquaCleanTuma overtuigen. Dankzij het elegante, gestroomlijnde ontwerp, de uitzonderlijk slanke vorm en de vlakke constructie past deze compacte en veelzijdige douchewc perfect in elke badkamer. De Tuma is op verrassend veel manieren te combineren. De design afdekplaat is verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren en materialen en sluit daardoor harmonieus aan op de diverse Geberit bedieningsplaten; de Tuma biedt voor elke badkamer een passende oplossing. Zo geeftde AquaCleanTuma zelfs de kleinste badkamer een grotere esthetische uitstraling en tovert deze in een handomdraai om in een wellness-oase.

Flexibiliteit

Naast het complete systeem biedt Geberit ook een alternatieve uitvoering, die geschikt is voor montage op reeds geïnstalleerde closetpotten. “Dit biedt een grote mate van flexibiliteit, vooral voor huurders die ook graag een douchewc in hun woning willen hebben”, zegt Christoph Behling in een toelichting op het slimme productconcept. In deze uitvoering bestaat de AquaClean Tuma uit een toiletzitting, die dezelfde functionaliteiten biedt als het complete systeem en die op uiteenlopende, reeds geïnstalleerde wc-keramieken kan worden gemonteerd. De toiletzitting laat zich zonder omvangrijke bouwkundige ingrepen eenvoudig en ongecompliceerd installeren en is daardoor uitermate geschikt voor herplaatsing in geval van verhuizingen of huurwoningen. Deze uitvoering is daarmee de perfecte, flexibele optie voor alle bewoners, die van een schoon en fris gevoel willen genieten en tegelijk hun badkamer willen upgraden.

De Geberit AquaCleanTuma biedt verrassend veelzijdige mogelijkheden voor elke badkamer. Dankzij de compacte vorm maakt de Geberit AquaCleanTuma optimaal gebruik van de beschikbare ruimte door zelfs in een kleine badkamer extra comfort toe te voegen.

Met zijn fraaie design afdekplaat, verkrijgbaar in diverse kleuren en materialen, biedt de AquaCleanTuma zelfs kleine badkamers een optimale esthetische uitstraling.

In een alternatieve uitvoering bestaat de Geberit Aquaclean Tuma douchewc uit een toiletzitting, die dezelfde functionaliteiten biedt als het complete systeem en geschikt is voor montage op uiteenlopende, reeds geïnstalleerde wc-keramieken.

Kom langs in onze showroom

Je bent van harte welkom voor inspiratie, advies en ontwerp in onze showroom in Uitgeest, dichtbij Amsterdam, Alkmaar, Haarlem en omstreken. Ook zonder afspraak.

Ben je beperkt in je tijd en wil je graag een persoonlijk 3D-ontwerp door een van onze adviseurs, maak dan vrijblijvend een afspraak.

© Copyright 2024 Ton Scholten - Powered by iClicks