Badkamer Amsterdam Ton Scholten

Ervaar de luxe van een buitendouche

Tijdens een warme zomerdag lig je natuurlijk het liefst languit in je eigen tuin, aan een zwembad met een koud drankje in je hand. Helaas heeft niet iedereen de luxe van een zwembad in de tuin. Maar niet getreurd, want als je een wateraansluiting in je tuin hebt, kun je ook een stijlvolle buitendouche (laten) plaatsen om de hete zomerdagen door te komen. Een buitendouche is erg gemakkelijk te plaatsen, neemt niet veel ruimte in beslag en geeft je een ultiem vakantiegevoel. Ervaar de luxe van een buitendouche – Ton Scholten

Extra verkoeling

jee o buitendouche bij tonscholten. ervaar de luxe

Door het plaatsen van een mooie, stoere designdouche in je tuin heb jij het perfecte alternatief voor een zwembad gevonden, functioneel en minstens zo luxe. Kom je net uit de sauna of ben je verhit na een dagje zonnebaden of voldaan na het hardlopen? Niets is dan fijner om daarna onder de brede, verkoelende stralen van deze buitendouche te staan. Door hoge temperaturen openen je poriën; een koude douche zorgt ervoor dat ze weer sluiten. Door je lekker fris af te spoelen, voorkom je dan ook een schrale huid.

Gemakkelijk te plaatsen

Een buitendouche plaatsen is makkelijker dan het lijkt. Het enige wat je hoeft te doen, is een geschikte open plek in de tuin te kiezen op een verharde ondergrond en een leiding in de grond te leggen. Onze tip: kies voor een plekje in de zon en creëer een waar vakantiegevoel in je eigen achtertuin.

Met of zonder privacy

Je kunt ervoor kiezen om in je zwemkleding te douchen, want een beetje privacy is buiten soms ver te zoeken. Toch kan het prettig zijn om vrij te douchen, zonder dat de buren meekijken. Plaats je buitendouche daarom in een hoekje om meer privacy te creëren. Wanneer je genoeg ruimte hebt, kun je er ook voor kiezen om een echte ‘buitenbadkamer’ neer te zetten. Kies in deze buitenbadkamer voor het plaatsen van bijvoorbeeld een wastafel en spiegel. Laat die zomer maar komen!

Onze Jee-O buitendouche

Als je ervoor kiest om je tuin te voorzien van een buitendouche, zijn onze Jee-O douche een echte aanrader. Deze trendy buitendouche is te herkennen aan de stoere en mooie vormgeving en is verkrijgbaar in verschillende varianten. Kies voor een geborstelde, gepoedercoate of gepolijste buitendouche. Met dit robuuste en krachtige design heb jij een wel heel mooi exemplaar in jouw tuin hebt staan. De buitendouches van Jee-O zijn ook nog eens vorstbestendig, waardoor je je douche in de winter gewoon buiten kunt laten staan. Ervaar de luxe van een buitendouche – Ton Scholten

Zoek je een buitendouche waarmee je in jouw eigen tuin het gevoel krijgt in een wellnesscentrum te zijn? Wij geven je graag advies over onze buitendouches. Bel ons op 0251 – 319101 of kom langs in de showroom van Ton Scholten.

Kom langs in onze showroom

Je bent van harte welkom voor inspiratie, advies en ontwerp in onze showroom in Uitgeest, dichtbij Amsterdam, Alkmaar, Haarlem en omstreken. Ook zonder afspraak.

Ben je beperkt in je tijd en wil je graag een persoonlijk 3D-ontwerp door een van onze adviseurs, maak dan vrijblijvend een afspraak.

© Copyright 2024 Ton Scholten - Powered by iClicks