Badkamer Limmen Ton Scholten

Thuis genieten van het gevoel van de spa

In een sfeervolle omgeving genieten van rust en ontspanning. Dit kan met de combinatie van een eigen infrarood sauna en een heerlijke buitendouche thuis. Ja je leest het goed je eigen buitendouche ook in de tuin, helemaal niet moeilijk, zo regegeld? De Jee-O Pure of Soho is een voorbeeld van zo’n luxe en functionele buitendouche. Thuis genieten van het gevoel van de spa.

De gebruiksmogelijkheden van een douche in de tuin

Na een bezoek aan de sauna is er niets fijner en beter voor de huid dan een koude douche. In de sauna wordt de huid namelijk ontzettend warm en dat betekent dat de poriën open gaan staan door de hitte. Een koude douche zorgt ervoor dat de poriën weer sluiten. Door een douche in de tuin te plaatsen, wordt de luxe van een buitendouche gecombineerd met functionaliteit.

Een buitendouche is tevens handig bij het bezit van een zwembad, na terugkomst van het strand, of als verkoeling tijdens en warme zomerdag. De Jee-O geeft de mogelijkheid om zowel koud als warm water te gebruiken.

Jee-O douches en baden zijn ontworpen door creatief brein Lammert Moerman.

De Jee-O buitendouche

Het Jee-O douche programma is te herkennen aan haar mooie, stoere vormgeving, vrijstaande douches en functionaliteit. De Jee-O douche is in gepolijste en geborstelde versie te verkrijgen. Naast buitendouches heeft Jee-O ook een baduitloop, vrijstaande badkranen, hippe loungekussens, baden. Wil je meer informatie over Jee-O of een buitendouche? Neem contact met ons of kom langs bij ons in de showroom voor een impressie van het douche en badenprogramma van Jee-o. De Jee-O is gemaakt van roest vrij staal en zowel binnen als buiten te plaatsen. Met een robuust en krachtig design is het bovendien een object om je tuin mee aan te kleden. Vorstbestendig. Ben je op zoek naar een buitendouche waarmee je het thuis het gevoel krijgt van de spa of in een wellnesscentrum te zijn terwijl je in je eigen tuin bent?

Kom langs in onze showroom

Je bent van harte welkom voor inspiratie, advies en ontwerp in onze showroom in Uitgeest, dichtbij Amsterdam, Alkmaar, Haarlem en omstreken. Ook zonder afspraak.

Ben je beperkt in je tijd en wil je graag een persoonlijk 3D-ontwerp door een van onze adviseurs, maak dan vrijblijvend een afspraak.

© Copyright 2024 Ton Scholten - Powered by iClicks