Badkamer Limmen Ton Scholten

Opbergmogelijkheden in de badkamer

In een gemiddelde badkamer zijn al snel veel handdoeken, flesjes en potjes, make-upartikelen, fohn, toiletpapier etc te vinden. In dit blog geven wij je de meest efficiënte tips om badkamerartikelen op te bergen. Wij delen graag een aantal opbergmogelijkheden in de badkamer met je. Er zijn zo veel mogelijkheden.

Toiletrolhouder

Het is altijd handig om ze binnen handbereik te hebben maar ze kunnen de badkamer erg ontsieren; toiletrollen. Door ze in een kastje te leggen of een reserverolhouder in de wand in te bouwen. Een andere optie is het gebruik van een stijlvolle reserverolhouder.

TOILETROLHOUDER IN DE MUUR 

Handdoeken opbergen

Bij de keuze voor een badkamer kan er rekening worden gehouden met eventuele opbergmogelijkheden. Zo kun je kiezen voor een plankje of stijlvol rek naast de wastafel of boven het bad of in het badmeubel.

BADKAMERNIS

Een ander leuk voorbeeld is een getegelde nis in de wand zoals hier rechts te zien is boven de badwand.

Op deze manier zijn als je in bad zit de handdoeken, shampoo en zeep nooit ver weg en kun je er ook nog een kaarsje inzetten of geurstokjes.

Indelers badmeubelen

Van het merk Decor Walther hebben wij diverse handige opbergers voor in het badmeubel, van hout, plexiglas, chroom, etc. of lekker decoratief voor op de wastafel.

OPBERGEN BADKAMER OPBERGMOGELJIKHEDEN BADKAMER

Kijk voor meer inspiratie opbergmogelijkheden in de badkamer en andere badkameraccessoires gerust bij onze badkameraccessoires op de pagina of in onze showroom. We hebben een ruime voorraad beschikbaar of kunnen ze snel voor u bestellen. Ook leuk is de accessoiresbon, een cadeaubon die je kan geven als iemand in jouw omgeving met de renovatie van de badkamer bezig is.

Kom langs in onze showroom

Je bent van harte welkom voor inspiratie, advies en ontwerp in onze showroom in Uitgeest, dichtbij Amsterdam, Alkmaar, Haarlem en omstreken. Ook zonder afspraak.

Ben je beperkt in je tijd en wil je graag een persoonlijk 3D-ontwerp door een van onze adviseurs, maak dan vrijblijvend een afspraak.

© Copyright 2024 Ton Scholten - Powered by iClicks