Badkamer Amsterdam Ton Scholten

Scandinavisch design van Vipp

Tijdloze designproducten met Scandinavische allure: dat is waar het Deense merk Vipp voor staat. Vipp’s ambitie is om zich bij de top 10 wereldmerken te voegen. Het Deense bedrijf is ooit begonnen met pedaalemmers, maar heeft zich inmiddels ontwikkeld tot ontwerper en fabrikant van duurzame keuken- en badkameraccessoires en complete interieurs. TONSCHOLTEN. is al jaren trotse partner van Vipp en past dit Deense top designmerk met succes in haar duurzame badkamerontwerpen toe. Scandinavisch design van Vipp.

Strak en duurzaam

Om haar ambitie waar te maken, blijft Vipp nieuwe producten ontwikkelen, meer op interieur van de andere woonruimte gericht, zoals een keuken, tafels, banken en lampen. Eenvoud en kwaliteit hebben zij hierbij hoog in het vaandel staan. Je kunt je woning volledig inrichten met Vipp als je dit wilt.

vipp accessoires showroom tonscholtenDe Vipp badkameraccessoires zijn van rvs en in wit en gepoedercoate zwart leverbaar. De pedaalemmers hebben een levenslange houdbaarheid, de borstelkop van de toiletborstel is vervangbaar en de onderdelen van de zeeppompen zijn ook vervangbaar.

Je kunt rustig zeggen dat je de Vipp badkameraccessoires en keukenaccessoires voor het leven koopt.

Een goede en duurzame investering dus.

Tijdloze verlichting

Designlamp Vipp

Vipp heeft kritisch naar de verlichtingindustrie gekeken en dacht: ‘Dit kunnen wij beter’. Vervolgens zijn zij begonnen aan een nieuwe lampenserie voor vloer-, plafond-, wand- en tafellampen, waarmee zij zich op de designmarkt hebben bewezen.

Deze serie van tijdloze lampen is hét resultaat van meer dan 75 jaar metaalervaring, gecombineerd met de ambitie om wegwerpartikelen te vervangen door tijdloze, duurzame ontwerpen. Al de nieuwe lampen uit deze serie zijn voorzien van een geperforeerde aluminium kap, wat zorgt voor een fraai lichteffect. De vloer- en wandlampen zijn bevestigd aan een solide houder van gepoedercoat rvs die perfect past bij een softe industriële look.

Om de duurzaamheid van de Vipp-lampen kracht bij te zetten zijn de lampen voorzien van een verwisselbare led-lichtbron. Zo kunnen de lichtbronnen in de toekomst vervangen worden zonder de hele lamp te vervangen.

Karakteristiek voor alle Vipp-ontwerpen is de fraaie afwerking en de aandacht voor detail. Met deze uitgebreide accessoireslijn kunt u thuis een volledig Vipp-interieur creëren. Kom hiervoor inspiratie op doen in onze showroom op Westerwerf 2 in Uitgeest. Scandinavisch design van Vipp.

Kom langs in onze showroom

Je bent van harte welkom voor inspiratie, advies en ontwerp in onze showroom in Uitgeest, dichtbij Amsterdam, Alkmaar, Haarlem en omstreken. Ook zonder afspraak.

Ben je beperkt in je tijd en wil je graag een persoonlijk 3D-ontwerp door een van onze adviseurs, maak dan vrijblijvend een afspraak.

© Copyright 2024 Ton Scholten - Powered by iClicks