Badkamer Amsterdam Ton Scholten

5 redenen om voor een douchewc te kiezen

Een toilet is een toilet, zul je denken. Tot je gebruik hebt gemaakt van een douchewc. Wij geven, met het Geberit AquaClean Mera toilet als voorbeeld, 5 redenen om voor een douchewc te kiezen.

Bewegingssensor

In de douchewc van Geberit zit een bewegingssensor. De deksel van de zitting gaat automatisch omhoog. De gebruiker hoeft de toiletpot niet aan te raken. De sensor zorgt dus voor een verbetering van de hygiëne.

Verwarming van de toiletzitting

De toiletzitting van de Geberit AquaClean Mera wordt direct ingeschakeld op het moment dat iemand langs de bewegingssensor van het toilet loopt. Een verwarmde toiletbril zorgt voor meer comfort.

Ultieme reiniging

De dubbele douchekop van het toilet zorgt voor ultieme reiniging.

vijf redenen om voor een douchewc te kiezen

Daarbij is de straal die uit de douchekop komt zacht en instelbaar op temperatuur en kracht. De douchekop heeft een geïntegreerde ladydouche aan de voorzijde.

Geurzuivering

Als je op de zitting plaatsneemt, gaat automatisch de geurzuivering aan. Daarmee wordt voorkomen dat de ruimte zich vult met onplezierige geurtjes. Bovendien heb je hierdoor geen toietspray of toiletblokje meer nodig, ook dat is beter voor het milieu.

Warmeluchtföhn

Na het toiletbezoek is het gebruik van de föhn handig; toiletpapier is dan niet meer noodzakelijk. Dat is niet alleen goed voor lichamelijke ongemakken en de portemonee maar ook voor de milieubelasting. Het papier komt niet meer in het riool terecht.

Dit zijn onze 5 redenen om voor een douchewc te kiezen.

Meer weten over een douchewc?

Nieuwsgierig geworden naar de douchewc? Neem gerust contact met ons op. Bel daarvoor naar 0251 – 319101 of mail naar info@tonscholten.nl. Je kunt natuurlijk ook langskomen in onze showroom. Wij hebben meerdere modellen en merken in de showroom en op ons gastentoilet kunt u de douchewc uitproberen.

Kom langs in onze showroom

Je bent van harte welkom voor inspiratie, advies en ontwerp in onze showroom in Uitgeest, dichtbij Amsterdam, Alkmaar, Haarlem en omstreken. Ook zonder afspraak.

Ben je beperkt in je tijd en wil je graag een persoonlijk 3D-ontwerp door een van onze adviseurs, maak dan vrijblijvend een afspraak.

© Copyright 2024 Ton Scholten - Powered by iClicks