Een toilet is een toilet, zult u denken. Tot u gebruik heeft gemaakt van een douche wc. Wij geven, met het Geberit AquaCleanMera toilet als voorbeeld, vijf redenen om te kiezen voor een douche wc.

Bewegingssensor

In de douche wc van Geberit zit een bewegingssensor. Op het moment dat iemand langs de sensor loopt, gaat het deksel van de toiletpot omhoog. Dit heeft als voordeel dat de gebruiker de toiletpot niet aan hoeft te raken. De sensor zorgt dus voor een verbetering van de hygiëne.

Verwarming van de toiletzitting

De toiletzitting van deGeberit AquaCleanMera wordt direct ingeschakeld op het moment dat iemand langs de bewegingssensor van het toilet loopt. Een verwarmde toiletbril zorgt voor meer comfort.

Dubbele douchekop

De dubbele douchekop van het toilet zorgt voor ultieme reiniging. Daarbij is de straal die uit de douchekop komt zacht en instelbaar op temperatuur en kracht. De douchekop heeft een geïntegreerde ladydouche aan de voorzijde.

Warmteluchtföhn & geurzuivering

Na het toiletbezoek is het gebruik van de föhn handig; toiletpapier is dan niet meer noodzakelijk. Daarnaast beschikt het toilet over geurzuivering.

Een douche wc is geruisloos

Het toilet heeft een directe en permanente warmwatertoevoer. Dit zorgt ervoor dat het toilet geruisloos doorgespoeld kan worden.

Naast alle bovengenoemde redenen is er nog een laatste, maar belangrijke reden waarom de keuze kan vallen op een douche wc. Deze reden is zelfstandigheid. Een douche wc is namelijk een goede oplossing op het moment dat u niet meer in staat bent om zelfstandig naar het toilet te gaan.

Meer weten over een douche wc?

Nieuwsgierig geworden naar de douche wc? Neem gerust contact met ons op. Bel daarvoor naar 0251-319101 of mail naar info@tonscholten.nl. U kunt natuurlijk ook langskomen in onze showroom.