In een sfeervolle omgeving genieten van rust en ontspanning. Dit kan na het bezoek aan een sauna of spa door een heerlijke buitendouche te nemen. Maar wist u dat een buitendouche ook in uw eigen tuin geplaatst kan worden? De Jee-O  is een voorbeeld van zo’n luxe en functionele buitendouche.

De gebruiksmogelijkheden van een douche in de tuin

Na een bezoek aan de sauna is er niets fijner en beter voor de huid dan een koude douche. In de sauna wordt de huid namelijk ontzettend warm en dat betekent dat de poriën open gaan staan door de hitte. Een koude douche zorgt ervoor dat de poriën weer sluiten. Door een douche in de tuin te plaatsen, wordt de luxe van een buitendouche gecombineerd met functionaliteit.

Een buitendouche is tevens handig bij het bezit van een zwembad, na terugkomst van het strand, of als verkoeling tijdens en warme zomerdag. De Jee-O geeft de mogelijkheid om zowel koud als warm water te gebruiken.

Jee-O douches en baden zijn ontworpen door creatief brein Lammert Moerman.

De Jee-O buitendouche

Het Jee-O douche programma is te herkennen aan haar mooie, stoere vormgeving, vrijstaande douches en functionaliteit. De Jee-O douche is in gepolijste en geborstelde versie te verkrijgen. Naast buitendouches heeft Jee-O ook een baduitloop, vrijstaande badkranen, hippe loungekussens, baden. Wilt u meer informatie over Jee-O of een buitendouche? Neem contact met ons of kom langs bij ons in de showroom voor een impressie van het douche en badenprogramma van Jee-o.De Jee-O is gemaakt van roest vrij staal en zowel binnen als buiten te plaatsen. Met een robuust en krachtig design is het bovendien een object om uw tuin mee aan te kleden. Vorstbestendig. Bent u op zoek naar een buitendouche waarmee u het gevoel krijgt in een wellnesscentrum te zijn terwijl u in uw eigen tuin bent?