Winckelmans tegels
Winckelmans tegels
Winckelmans tegels

Winckelmans tegels

De wandtegels en vloertegels van Winckelmans zijn dubbelhard gebakken en daarmee uniek. Vroeger werden deze tegels veel toegepast in douchevloeren en gootstenen, tegenwoordig komen de tegels ook vaak voor in andere ruimtes binnen woningen. De tegels zijn slijtvast, vorstbestendig en onderhoudsarm en daarmee perfect te gebruiken in uw woonkamer, hal, keuken, badkamer of douche. Bekijk in onze showroom het ruime assortiment aan wand- en vloertegels van Winckelmans met de mooiste patronen.

Winckelmans historie

De Fransman Théophile Winckelmans richtte Winckelmans op in 1867. Oorspronkelijk was het Noord-Franse bedrijf gespecialiseerd in aardewerk. Gedurende maar liefst vijf generaties is Winckelmans flink gegroeid en heeft het zich ontwikkeld tot wereldwijd leider in de productie van verglaasde en porseleinen tegels. Winckelmans heeft een gigantisch fabrieksterrein in Lille, waar zo'n 100 medewerkers een assortiment van meer dan 5000 standaard tegelontwerpen produceren.

Officieel importeur

Ton Scholten is officieel importeur van Winckelmans tegels. De schitterende designs en superieure kwaliteit maken tegels van Winckelmans geliefd onder ontwerpers en architecten over de hele wereld. Tegels van Winckelmans zijn ideaal voor binnen- en buitengebruik; ze voldoen aan de aanbevolen professionele normen voor sterkte, waterabsorptie en slijtvastheid.

Groot aanbod Winckelmans tegels

Wij bieden veel verschillende wandtegels en vloertegels van Winckelmans aan in verschillende uitvoeringen, kleuren en maten. Er zijn door het ruime aanbod allerlei stijlen te realiseren. De volgende afmetingen zijn in maar liefst 41 kleuren verkrijgbaar:

  • 1,2 x 1,2 cm
  • 2 x 2 cm
  • 5 x 5 cm
  • 7 x 7 cm
  • 10 x 10 cm

In de maat 15 x 15 cm zijn er ook een aantal kleuren beschikbaar. Het formaat 2,3 x 5 cm is nieuw.

Kom langs in de showroom

U ziet in onze showroom veel verschillende vloertegels en wandtegels van Winckelmans. Kom langs en stel de vloer of wand samen die het beste bij u past. Wij bieden naast de tegels van Winckelmans ook andere tegels aan. Vraag onze adviseurs naar de mogelijkheden.

Maak een afspraak