Vtwonen tegelcollectie

vtwonen-tegels by Douglas & Jones

De vtwonen tegelcollectie is ontwikkeld door een nauwe samenwerking tussen de stylisten van vtwonen en Douglas&Jones. De vtwonen-tegels zijn er in allerlei soorten, maten en kleuren. Van sterk en stoer, hout, glimmertjes, tot authentiek terracotta. Je kunt ze naar hartelust mixen & matchen en je eigen stijl creëren. Geschikt voor op wand of vloer.

De tegels zijn niet alleen geschikt voor de badkamer, maar ook uitstekend toe te passen in andere ruimtes in uw huis. Alle tegels uit de vtwonen tegelcollectie zijn in onze showroom te zien in losse tegels, maar ook verwerkt in diverse badkamers. Wij helpen u graag verder met het ontwerp van uw badkamer.

De meeste tegels van de collectie zijn bij ons uit voorraad of binnen 3 werkdagen leverbaar.

Bovendien zijn een aantal tegels nu tijdelijk extra voordelig geprijsd, dus wordt het nog meer de moeite waard om een nieuwe vloer of badkamer uit te zoeken.

   

vtwonen woonwens 2014

In 2014 is Ton Scholten Tegels & Sanitair uitgekozen om de winnaars van de woonwens 2014 tav tegels te adviseren en het werk uit te voeren. Het resultaat mag er zijn. In vtwonen editie 11 was de fotoreportage te zien zijn en ook op de Woonbeurs 2014 is er aandacht aan de woonwens 2014 besteed.

Wij zijn er trots op door de redactie te zijn uitgekozen.

Een kleine impressie van de foto's die we tijdens het werk hebben gemaakt.