Unieke tegelpresentatie in Nederland.

Altijd 15.000m2 wand- en vloertegels op voorraad, meer dan 80 gelegde vloeren

Altijd beste kwaliteit geleverd, geen b-keuze tegels

Wij beschikken over alle soorten, maten en kleuren vloertegels, van plavuis tot XXL-formaten als 80×80, 100×100 etc  tegels met de uitstraling van beton, kermisch parket en hout, natuurstenen zoals leisteen, marmer en zandsteen.

In een unieke speciale ruimte van maar liefst 600 m2 kunt u ruim 80 verschillende vloeren zien, voelen en belopen. Daarnaast zijn nog honderden verschillende mogelijkheden te zien in tegelkasten.

Dit enorme aanbod maakt onze showroom tot één van de meest indrukwekkende en grootste van het land.

Sinds september 2011 kunt u bij ons ook de VT Wonen tegelcollectie bewonderen, zowel als losse tegels, als verwerkt in een badkamer om een goed beeld te krijgen van het eindresultaat. De tegelcollectie wordt gepresenteerd tijdens de Woonbeurs in Amsterdam waar ook ons sanitair op de stand van VT Wonen te bewonderen is.

De grootste verleiding ligt op de vloer

De kracht van een perfecte vloer schuilt in onze eigentijdse en tijdloze collecties. Met name de vloeren uit Spaanse en Italiaanse fabrieken zijn al lang het stadium van de plavuizen voorbij. Laat u verleiden door onze collecties. Een streling voor het oog, een genot bij elke stap. Door de 80 gelegde vloeren in onze showroom kunt u zien hoe ze eruit zien als ze verwerkt zijn, of ze lekker lopen en voelen.

Een beknopt overzicht van ons assortiment vloertegels ziet u in onze fotoimpressie.

Vakmensen in verwerking

Al meer dan 45 jaar is ons bedrijf expert in het op ambachtelijke wijze leggen van tegelvloeren. O.a. de smalle voegen en een fraaie tegelverdeling zijn sterke punten van onze eigen opgeleidde tegelzetters. Uiteraard kunt u het leggen ook zelf doen, dan kunt u een tegelsnijder bij ons huren.

Vloerverwarming

Er gaat niets boven een mooie vloer die lekker warm is. In onze showroom kunt u een uitgebreide demonstratie “vloerverwarming infrezen” vanuit de “luie” stoel bekijken en uitgebreid geïnformeerd worden over de mogelijkheden, zoals infrezen in de cementdekvloer, in uw bestaande tegelvloer of elektrische vloerverwarming.