Tegels Amstelveen
Tegels Amstelveen
Tegels Amstelveen

Tegels Amstelveen: Wand en vloertegels

15.000 m2 wand- en vloertegels in alle soorten en maten

Ton Scholten Tegels & Sanitair is dé specialist op het gebied van tegels in de regio Amstelveen. Onze showroom is één van de grootste van het land. U kunt bij ons terecht voor:

 • Vloertegels
 • Wandtegels

Uw voordeel bij Ton Scholten Tegels & Sanitair voor al uw tegels in de regio Amstelveen

 • 15000m2 wand- en vloertegels op voorraad.
 • Altijd de beste kwaliteit tegels met alle grote merken.
 • Alle soorten, maten en kleuren wand- en vloertegels.
 • 80 gelegde vloeren over een ruimte van 600m2 die u kunt zien, belopen en voelen.
  Daarnaast zijn er nog ruim 100 mogelijkheden te zien in tegelkasten.

Impressie van de showroom

Kijk ook bij onze aanbiedingen.

Wandtegels

U heeft veel te kiezen als het om wandtegels gaat. Wij hebben tegels voor elke ruimte in huis: hal, keuken, woonkamer, toilet, portiek en voor fitness- en wellnessruimtes.

Het grote voordeel van Ton Scholten Tegels & Sanitair is dat elke stijl, vorm, maat en kleur bij ons in de showroom is te zien. Of u nou op zoek bent naar klein mozaïek of tegels van XXL-formaat, kermisch hout, oude witjes of kiezels. Voor al uw tegels in de regio Amstelveen kunt u het beste terecht bij Ton Scholten Tegels & Sanitair in Uitgeest (op 20 minuten rijden van Amstelveen) . Ook vindt u bij ons A-merken als Sicis, Makkum, vtwonen, Venis en Bizassa. Klik hieronder voor meer impressies van onze wandtegels.

Vloertegels

Ook voor al uw tegels in de regio Amstelveen kunt het beste terecht bij Ton Scholten Tegels & Sanitair Uitgeest zoals bijvoorbeeld:

 • Plavuizen
 • XXL-formaten (60x60, 80x80 en 100x100)
 • Mozaiek
 • Tegels met de uitstraling van beton
 • Kermisch parket en hout
 • Alle soorten natuurstenen zoals leisteen, zandsteen en marmer

[gallery id="56"]

Vloerverwarming

Wie wil er nou niet lekker met zijn blote voeten over een mooie verwarmde vloer lopen? Bij Ton Scholten Tegels & Sanitair heeft u de mogelijkheid om uit verschillende soorten vloerverwarming te kiezen. Wij kunnen de vloerverwarming infrezen in de cementdekvloer, in de bestaande tegelvloer of u kunt kiezen voor elektrische vloerverwarming. Laat u door onze professionals uitgebreid adviseren wat voor u de beste oplossing is. U kunt in onze showroom zelfs een uitgebreide demonstatie zien over het infrezen van vloerverwarming.

Trends

Ton Scholten Tegels & Sanitair is altijd op zoek naar de laatste trends. Hiervoor bezoeken wij toonaangevende internationale beurzen. De laatste trend is bijvoorbeeld om de XXL-formaat tegel voor in de badkamer in aarde tint te laten doorlopen op de wand. Dit zorgt voor een rustige en ruime uitstraling. Daarentegen is de trend van gestucte wanden achterhaald omdat dit vaak tot lekkages leidt in de loop der jaren.

Verwerking door onze professionals

U kunt er voor kiezen om uw tegels door onze professionals te laten leggen. Ons bedrijf heeft al meer dan 40 jaar ervaring met het leggen van tegels. Onze eigen opgeleide professionals werken op ambachtelijke wijze. Onze sterke punten zijn de smalle voegen en een fraaie tegelverdeling. U kunt natuurlijk ook zelf uw tegels leggen, het is dan mogelijk om bij ons een tegelsnijder te huren.

Assortiment

Wilt u ons assortiment inzien? Kijk dan hier voor de merken die wij verkopen.

Contact

Wilt u meer weten voor al uw tegels in de regio Amstelveen? Vul het onderstaande formulier in of neem contact met ons op.

Naam*
Woonplaats*
Email*
Telefoon*
Reactie

Niet leesbaar? Verander tekst