Showroom
Showroom
Showroom

Showroom Ton Scholten: van sanitair tot tegels

Om u een duidelijk beeld te geven van de diverse mogelijkheden op het gebied van sanitair en tegels hebben wij in Uitgeest een showroom van 1800 m2. Hier vindt u meer dan 65 badkamers, diverse toiletopstellingen en 80 tegelvloeren. Daarnaast hebben we een aantal voorbeelden op het gebied van mozaïek en natuursteen, maar ook luxe wellnesselementen zoals sunshowers, douchewc’s, hammam stoomcabines en sauna’s.

  • 6 dagen per week geopend
  • Showroom van 1800 m2
  • Welkom zonder afspraak
  • Gratis en vrijblijvend advies en 3D-ontwerp

Adres- en contactgegevens

Ton Scholten
Westerwerf 2
1911 JA Uitgeest

T: (0251) 31 91 01
F: (0251) 31 55 11

E: info@tonscholten.nl

Openingstijden

Maandag 09:00 – 18:00 uur
Dinsdag 09:00 – 18:00 uur
Woensdag 09:00 – 18:00 uur
Donderdag 09:00 – 21:00 uur
Vrijdag 09:00 – 18:00 uur
Zaterdag 09:00 – 17:00 uur
Zondag Gesloten

Locatie en routebeschrijving

Bekijk het assortiment van Ton Scholten

In onze showroom hebben we meer dan 75 badkamers ingericht en 80 tegelvloeren uitgelegd. We hebben daarnaast alles wat u nodig heeft in een nieuwe badkamer, zoals badkamermeubelen, douchecabines, kranen en radiatoren. Om u een duidelijk beeld te geven van de mogelijkheden maken onze adviseurs een realistisch ontwerp voor u. Hierbij wordt rekening gehouden met uw wensen, de beschikbare ruimte en uw levensstijl. Ook bieden we de optie om het sanitair en/of de wand- en vloertegels door ons te laten plaatsen. Dit mag u als vanzelfsprekend ook door uw eigen tegelzetter, loodgieter, stukadoor of elektricien laten uitvoeren.

Ga voor een optimale beleving: voel en bekijk de tegelvloeren of loop eroverheen

In onze showroom in Uithoorn hebben we maar liefst 80 verschillende tegelvloeren uitgelegd, zodat u deze kunt bekijken, voelen en eroverheen kunt lopen. Daarnaast vindt u honderden verschillende tegels in onze tegelkasten. Ook wanneer u op zoek bent naar wandtegels kunt u bij ons terecht. In onze showroom hebben we de diverse soorten wandtegels in alle maten en kleuren op voorraad, zodat u in een oogopslag ziet hoe het staat.

Probeer de AquaClean en Toto douchewc’s uit

U heeft er ongetwijfeld een keer van gehoord: een douchewc. De kans dat u het hygiënische gevoel van het toilet ook heeft ervaren is daarentegen klein. Om het frisse en schone gevoel te ervaren hebben we de AquaClean en Toto douchetoiletten geïnstalleerd in ons gastentoilet. De toiletten zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, ook alleen als toiletbril. Onze vakkundige loodgieters installeren de douchetoiletten op locatie voor u.

Altijd een betrouwbaar en persoonlijk advies

We vinden het belangrijk dat u zo lang mogelijk geniet van uw vloer, tegelwand of sanitair. Bij ons krijgt u dan ook geen verkooppraatje, maar een oprecht en persoonlijk advies. Tevens bieden we de optie om alle werkzaamheden uit handen te nemen: van het ontwerp tot de realisatie. Voert u de werkzaamheden liever zelf uit? Geen probleem. Ook tijdens het plaatsen voorzien we u graag van een passend klusadvies.

Zonder afspraak van harte welkom

Voor een bezoek aan onze showroom hoeft u geen afspraak te maken. We heten u zes dagen in de week – van maandag tot en met zaterdag – van harte welkom. Ook hebben we op donderdagavond een koopavond. Indien u nog geen duidelijk beeld heeft van hoe uw badkamer eruit moet komen te zien, kunnen we een 3D-ontwerp op maat maken. Door drukte kan het voorkomen dat onze adviseurs niet in de gelegenheid zijn om direct een ontwerp voor u te maken. Indien u beperkt bent in uw tijd, raden we daarom aan om van tevoren telefonisch een afspraak te maken met een van onze adviseurs.

Contact opnemen

Wilt u meer informatie over het assortiment van Ton Scholten of de diensten die wij aanbieden? Neem contact op via onderstaand contactformulier of bel 025 131 9101. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 09:00 tot 18:00 uur. Op donderdagavond kunt u ons bereiken van 18:00 tot 21:00 uur en op zaterdag van 09:00 tot 17:00 uur.

Naam*
Woonplaats*
Telefoon*
E-mailadres*
Datum
Tijdstip
Betreft

We wijzen je op onze Privacy- en cookieverklaring.