Showroom
Showroom
Showroom

Showroom Ton Scholten

Bron van inspiratie

Ieder huis heeft zijn eigen sfeer en ieder persoon zijn/haar eigen stijl. Ook in tegelvloer en badkamer werkt dit door.
Onze showroom toont méér dan 65 badkamers in vele verschillende stijlen en met een oppervlakte van 1.800 m2, meer dan 75 gelegde tegelvloeren, een uitgebreide collectie mozaïek, wand- en vloertegels, natuursteen, trendy sanitair, accessoires, Jee-O showerpipes, Sunshowers, douchewc´s, Hammam stoomcabines en sauna's is onze showroom beslist een inspiratiebron voor uw nieuwe badkamer, vloer, keukentegel of relaxruimte. U bent van harte welkom om u te laten inspireren en eens binnen te lopen.

Betrouwbaar advies

Lang genieten van uw vloer of badkamer is ons uitgangspunt.
Bij ons dus geen verkooppraat, maar een oprecht en persoonlijk advies. Desgewenst kunnen wij u alle werkzaamheden uit handen nemen, van ontwerp tot realisatie.

En voert u de werkzaamheden liever zelf uit dan helpen wij u graag op weg en voorzien u ook tijdens de klus van advies.

Zonder afspraak van harte welkom

Zonder afspraak bent u van harte welkom. Wij maken graag een 3D-ontwerp voor u om het ontwerp nog visueler te maken. Door drukte zou het kunnen dat onze adviseurs niet in de gelegenheid zijn direct een ontwerp te maken. Excuses daarvoor Bent u beperkt in uw tijd? Maak dan gerust telefonisch een afspraak met één van onze adviseurs: 0251 - 319101 of stuur een emailbericht. Wij zijn 6 dagen per week geopend. Voor tijden en bereikbaarheid klikt u hier.

Aquaclean en Toto douchewc uitproberen

Omdat wij een goed en passend advies heel belangrijk vinden, is de Aquaclean douchewc en de Toto douchewc geïnstalleerd in ons gastentoilet. U kun zo in alle rust het bijzondere toilet uitproberen en overtuigd raken van het heerlijke frisse en schone gevoel. De Aquaclean en de Toto neorest zijn er in verschillende uitvoeringen en ook alleen als toiletbril. Onze vakkundige loodgieters kunnen de Aquaclean desgewenst voor u installeren.