Schakel Ton Scholten Tegels & Sanitair in voor een prachtige badkamer op maat in Wormer. Een badkamer is de plek waar u in de ochtend fris begint en waar u aan het einde van een lange dag zorgt dat u fris uw bed in kunt. Het is daarom belangrijk dat uw badkamer aansluit op uw manier van leven en perfect past bij de rest van uw woning.

Bij Ton Scholten Tegels & Sanitair hebben we bijna 50 jaar ervaring met het leveren van hoge kwaliteit sanitair in Wormer en omgeving. Aan de hand van uw wensen en budget stellen we een exclusief 3D-ontwerp op voor uw badkamer, toiletruimte of wellnessruimte in Wormer.

Exclusief ontwerp op maat

Bezoek onze showroom van 1800 m2 in Uitgeest, nabij Wormer, waar we ruim 70 badkamers laten zien in diverse stijlen, voor elk wat wils. Doe hier op uw gemak inspiratie op en ga vervolgens in gesprek met een van onze adviseurs. We luisteren naar uw wensen en bespreken de mogelijkheden binnen uw woning. Vervolgens stellen we een 3D-ontwerp op maat voor u op en ziet u uw droombadkamer met alles erop en eraan tot leven komen.

3D-ontwerp

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

Eindresultaat

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

Voorbeelden van eerder gerealiseerde badkamers in Wormer

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

Bekijk meer gerealiseerde projecten

Bespreek uw wensen voor een badkamer in Wormer

Doe inspiratie op voor uw droombadkamer in onze showroom in Uitgeest. We stellen ruim 70 badkamer tentoon met elk zijn eigen stijl: van Scandinavisch tot modern. Heeft u een beeld van hoe u wilt dat het sanitair in uw woning eruit komt te zien? Laat dan een van onze experts een 3D-ontwerp opstellen.

Weet u nog niet wat er mogelijk is in uw woning in Wormer of weet u niet goed welke stijl u wilt? We leveren al bijna 50 jaar lang vakwerk op locatie. Wij kunnen uw badkamer realiseren of de materialen leveren voorzien van 3D ontwerp en maatvoeringen. Neem contact met ons op via 0251 319 101 of ons contactformulier.

Showroom Ton Scholten

Ton Scholten tegels & sanitair
Westerwerf 2, 1911JA Uitgeest

T: 0251-319101
E: info@tonscholten.nl

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30
Dinsdag 09:00 - 17:30
Woensdag 09:00 - 17:30
Donderdag 09:00 - 17:30
Vrijdag 09:00 - 17:30
Zaterdag 09:00 - 17:00
Zon- en feestdagen Gesloten
 

Onze tevreden klanten die u voorgingen

Recensies

  • E. Nieuwenhuizen“Mooie zaak met heel veel stylekamers wat toch gemakkelijker is dan van een plaatje kopen; mooie voorbeelden. Wij wisten al precies wat wij wilden, maar omdat hier zoveel keuze is en zoveel voorbeeld badkamers zijn, hebben wij toch nog iets veel mooiers gevonden […] En nu 2 maanden later wat een plaatje is het geworden… zo blij…”
  • Van der Worp“klantgericht, komen afspraken na, goede spullen en bij vragen altijd behulpzaam, kortom TOP”

Keuze uit ruim 60 A-merken voor uw sanitair in Wormer

Om echt vakwerk te leveren en de badkamer, toiletruimte of wellnessruimte van uw dromen te realiseren, heeft u de keuze uit een zeer ruim assortiment aan A-merken voor het sanitair. We bieden sanitair aan van onder andere Vola, Decor Walther, Detremmerie en Hotbath.

Vola kranen

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

Jee-O baden en kranen

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

Hotbath kranen

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

Detremmerie sanitair

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

Niet compleet zonder badkameraccessoires

We vinden het belangrijk dat we u kunnen helpen van a tot z, van ontwerp tot levering of uitvoering, bij uw sanitair in Wormer. En een badkamer is niet compleet zonder badkameraccessoires. Bij Ton Scholten Tegels & Sanitair vindt u dus niet alleen badkamermeubels en vloer- en wandtegels, maar ook badkameraccessoires van hoogwaardige merken, zoals VippDecor WaltherWoodynox en Zack.

Installatie van uw badkamer in Wormer

Aan de hand van het 3D-ontwerp heeft u de keuze om zelf de badkamer te installeren of om onze professionals hiervoor in te schakelen. We realiseren de volledige badkamer, van tegels tot het sanitair. We leiden zelf onze tegelzetters en loodgieters op, waardoor u altijd mag vertrouwen op onze kennis en ervaring.

Werkgebied in en nabij Wormer

We zijn werkzaam in heel Wormer, maar ook in de omgeving. We zijn onder andere werkzaam in:

  • Wormerveer
  • Krommenie
  • Wijdewormer
  • Middenbeemster
  • Zaandam
  • Koog aan de Zaan
  • West-Graftdijk
  • Jisp

Schakel ons in en realiseer samen met ons de badkamer van uw dromen.

Neem contact met ons op

Wilt u meer informatie ontvangen of wilt u direct een afspraak maken voor een fotorealistisch 3D-ontwerp? Neem contact met ons op via 0251 319 101 of ons contactformulier.

Vragen? Vul het formulier in