Leveranciers over ons
Leveranciers over ons
Leveranciers over ons

Leveranciers over ons

 

Afbeeldingsresultaat voor decor walther

 

Mijn naam is Sven Raijmakers. Ik werk sinds enige tijd als agent voor Decor Walther.

Al vrij snel ben ik contact gekomen met Bob Scholten en zijn team. Het is voor mij zeer prettig om professionaliteit en oog voor detail
en kwaliteit te ervaren bij Ton Scholten Tegels en Sanitair.

Het is fijn om te zien dat ze niet bang zijn om te investeren in een mooi merk en dit ook goed kunnen overbrengen op de klanten.
Ze staan echt achter ons product.

Bij Ton Scholten Tegels en Sanitair zit echt een team van mensen en voel ik een fijne samenwerking en
krijgt de consument een zeer goed beeld wat Decor Walther allemaal te bieden heeft.

Ton Scholten Tegels en Sanitair is voor Decor Walther een aanwinst en een dealer die zich onderscheid van andere speciaalzaken.

Sven Raijmakers

Sventex

  vipp

Ik ben trots dat de complete badkamercollectie van Vipp gepresenteerd is bij Ton Scholten. Alle producten zijn direct uit voorraad leverbaar en de medewerkers hebben een antwoord op al uw vragen over Vipp.

Ton Scholten is hét adres waar u niet omheen kunt wanneer u op zoek bent naar een nieuwe badkamer. Eigenaar Bob Scholten en zijn enthousiaste team zorgen voor een prettige samenwerking met een uitmuntend eindresultaat! Of u nu op zoek bent naar tegels of een complete badkamer met installatie in Uitgeest bent u aan het juiste adres.

Pim Bakker
Area Manager Benelux VIPP

 

totologo  Japanse topkwaliteit sanitair

TOTO ABOUT TON SCHOLTEN

We are proud to say that Ton Scholten is a Toto Dealer and offers the customer a beautiful showroom with the best materials and highest quality. 
Due to the interest, knowledge and years of sanitary experience the customer gets a honest opinion from Ton Scholten.

Ton Scholten, bathrooms which makes your dreams comes true!

 

 TON SCHOLTENについて

この度ハイエンドのショールームを有するTON SCHOLTENは新たに日本企業TOTOのディーラーになりました。TON SCHOLTENでは専門家が長年の経験を活かし。バスルームに関する相談を行います。TON SCHOLTENで夢のバスルームを実現してください、

dutchwaters  Ton Scholten; vakmanschap en passie

Het is onomstreden dat Ton Scholten zeer fraaie badkamers maakt, kijk maar eens naar het design, het tegelwerk met de kleine voegen, de afwerking etc.
Showroom medewerkers met een goed gevoel voor design en een open oor voor de wensen van de consument, toch eigenwijs genoeg om nieuwe ontwikkelingen voor te durven stellen.
Een directie altijd zoekend naar nieuwe trends en altijd weer in voor het beoordelen en introduceren van nieuwe producten en het inbrengen van product ideeën. Goal; aan het einde van een project, ja zelfs na jaren, dient de consument in zijn nopjes te zijn over het geleverde werk. Een ieder weet dat dit een geweldige drive en focus vraagt; Ton Scholten vult dat in. Ook door de plezierige contacten is het voor ons een genoegen om aan Ton Scholten te mogen leveren.

Dutchwaters BV
Cees Nieuweboer
Directeur

 hansgrohe

Hansgrohe ziet Ton Scholten Tegels & Sanitair als één van de meest toonaangevende sanitair speciaalzaken in Noord-Holland. Met een blik naar de toekomst, altijd op zoek naar nieuwe producten en ideeën voor de badkamer, biedt Ton Scholten de consument alles wat er te bieden is voor de badkamer. Een ruim assortiment, professionele ontwerpen, volledige installatie en goede service zorgen ervoor dat de consument zorgeloos een nieuwe badkamer kan aanschaffen. Hansgrohe is trots dat zij haar belangrijkste producten terug ziet in de showroom in Uitgeest en beveelt Ton Scholten Tegels & Sanitair van harte aan.

Hansgrohe
Directie

logo_porcelanosa    Vakmensen en liefhebbers van mooie badkamers en vloeren.

Zo kan ik in het kort de firma Scholten het beste omschrijven.

Voor de Grupo PORCELANOSA is Ton Scholten hét adres om de nieuwste designs te introduceren voor de Noord-Europese markt.
Zowel technisch als esthetisch worden de tegels van Grupo PORCELANOSA door het Scholten team kritisch beoordeeld, met als uiteindelijk resultaat steeds weer die mooie unieke badkamer of tegelvloer te realiseren.

Robert Vinken
Directeur Grupo PORCELANOSA
BENELUX

 logo_clou

Clou als leverancier van design sanitair ziet Ton Scholten als een sanitair showroom die vooruitstrevend is, de trends in de sanitairmarkt goed volgt en zelfs de trends goed voorziet en al in de showroom heeft gepresenteerd, voordat de markt de trend herkent. Niet voor niets was Ton Scholten een van de eerste showrooms die de samenwerking met Clou is aangegaan.

Ton Scholten is voor Clou een prima zakenpartner, die de weg van samenwerken met een leverancier goed verstaat. 
En belangrijk onderdeel van deze samenwerking is het up-to-date houden van de showroom waar Clou en Ton Scholten een goede weg hebben gevonden om elkaar te versterken.

Clou 
Math Meertens 
Directeur

Ton Scholten is always a reference. A start and ending point. A showroom to look for materials, ideas, combinations and solutions.
Whether if you like to be advised for trends or you like to create your own style, you'll find what you need attended by experienced people working with illusion.
It's no surprise to see how the company is performing.
Design, quality and satisfaction.

Carlos Hernanz.
Export Manager 
Porcelanosa s.a.
Spain