XXL vloertegel van Porcelanosa in 120 x 120 cm

Vloer Vijfhuizen

Zandkleurige XXL tegels

Naast het verzorgen van de badkamer en het toilet mocht TONSCHOLTEN. ook de vloer realiseren voor dit luxueuze appartement in Vijfhuizen. Er is gekozen voor een zandkleurige XXL vloertegel in 120 x 120 cm van Porcelanosa. De vloer is doorgelegd in het gehele appartement zodat de verschillende ruimtes met elkaar verbonden worden en naadloos in elkaar overgaan.

De zachte kleur van deze keramische tegel is de basis van het appartement en harmonieert prachtig met de donkere keuken en de moderne design meubelen.

Door het grote formaat kunnen de tegels strak tegen elkaar gelegd worden waardoor voegen nagenoeg te verwaarlozen zijn. Keramische vloertegels zijn gemakkelijk in het onderhoud. Deze eigentijdse vloertegels zorgen voor jarenlang woonplezier.

De opdrachtgever is zeer tevreden met de projecten die TONSCHOLTEN. heeft gerealiseerd en wij ontzettend trots op het geleverde werk.

XXL Vloertegels van Porcelanosa in formaat 120 x 120 cm in zandkleur als keukenvloer.
Keukenvloer tegels in XXL formaat van Porcelanosa in zandkleur.
Woonkamervloer in XXL vloertegels van Porcelanosa in zandkleur in formaat 120 x 120 met verwaarloosbare voeg.
Woonkamervloer in XXL tegels van Porcelanosa in zandkleur formaat 120 x 120

Kom langs in onze showroom

Je bent van harte welkom voor inspiratie, advies en ontwerp in onze showroom in Uitgeest, dichtbij Amsterdam, Alkmaar, Haarlem en omstreken. Ook zonder afspraak.

Ben je beperkt in je tijd en wil je graag een persoonlijk 3D-ontwerp door een van onze adviseurs, maak dan vrijblijvend een afspraak.

© Copyright 2024 Ton Scholten - Powered by iClicks