keramisch maatwerk fontein van Porcelanosa met hotbath fonteinkraan in verouderd ijzer.

Toilet Vijfhuizen

Maatwerk fontein in marmer

Voor onze opdrachtgever in een luxe appartementen complex in Vijfhuizen mochten wij naast de hotel chique badkamer ook het toilet ontwerpen in dezelfde stijl.

De grijs bruine marmer tegel van Porcelanosa is voor de achterwand van het toilet gekozen. Het nisje in de wand is door onze vakkundige tegelzetters prachtig in verstek gemaakt en biedt ruimte aan een mooi persoonlijk accessoire.

Anders dan in de badkamer is voor het toilet een wandcloset in zwart met zwarte bedieningsplaat gekozen. Deze combineert mooi met de donkere ader van het marmer en maakt het geheel net iets stoerder.

De zachte zandkleur van de XXL vloertegels blenden prachtig met de gestucte muur waartegen de maatwerk design fontein hangt. De unieke fontein is zo ontworpen dat het lijkt alsof de fontein uit de marmer wand komt. Het Hotbath fonteinkraantje en designsifon zijn uitgevoerd in verouderd ijzer.

Boven de fontein hangt een ovalen spiegel met verlichting in dezelfde stijl als de badkamer. De accessoires zoals het haakje en de toiletborstel zijn ook in verouderd ijzer gekozen zodat er een geheel ontstaat.

De combinatie van het rustige kleurenpalet en de gebruikte materialen maakt dit een prachtige hotel chique toilet met oog voor detail en een fijne rustige uitstraling.

hotel chique toilet in vijfhuizen met grijs bruin marmer tegels, zwart toilet en design maatwerk fontein met fonteinkraan in verouderd ijzer.
design maatwerk fontein in bruin grijs mamer van Porcelanosa met fonteinkraan en designsifon in verouderd ijzer van Hotbath.

Kom langs in onze showroom

Je bent van harte welkom voor inspiratie, advies en ontwerp in onze showroom in Uitgeest, dichtbij Amsterdam, Alkmaar, Haarlem en omstreken. Ook zonder afspraak.

Ben je beperkt in je tijd en wil je graag een persoonlijk 3D-ontwerp door een van onze adviseurs, maak dan vrijblijvend een afspraak.

© Copyright 2024 Ton Scholten - Powered by iClicks