Toilet in Japandi stijl in Aerdenhout met Porcelanosa wandtegels.

Toilet Aerdenhout

Elegant Japandi toilet

In deze prachtige woning in Aerdenhout heeft TONSCHOLTEN. recent dit prachtige toilet in Japandi stijl mogen ontwerpen en realiseren.

De eenvoudige en rustgevende elegantie van de Japandi woonstijl is gecreëerd door het gebruik van neutrale kleuren in zacht beige, zand en mat wit. Strakke lijnen zijn gecombineerd met organische vormen waardoor de ruimte eenheid en rust uitstraalt. Op de wand is gekozen voor een 3D-decor wandtegel met zachte verticale streep, deze blenden prachtig met de XXL vloertegels. Zowel de wandtegels als de vloertegels zijn van Porcelanosa.

 

Deze tegels passen perfect bij de strakke lijn van het op maat gemaakte blad in mat wit solid surface. Ook het fonteinbakje en de fonteinkraan zijn in mat wit gekozen net als het sifon. Bij elkaar vormt dit een mooi en rustig geheel.

De organische vormen van de accessoires in poederwit verzachten de strakkere lijnen in deze ruimte. De grote spiegel met zachte verlichting is een statement in de ruimte en zorgt voor een harmonieuze sfeer in dit toilet in Japandi stijl.

Bekijk ook de prachtige woonkamervloer in deze woning.

Kom langs in onze showroom

Je bent van harte welkom voor inspiratie, advies en ontwerp in onze showroom in Uitgeest, dichtbij Amsterdam, Alkmaar, Haarlem en omstreken. Ook zonder afspraak.

Ben je beperkt in je tijd en wil je graag een persoonlijk 3D-ontwerp door een van onze adviseurs, maak dan vrijblijvend een afspraak.

© Copyright 2024 Ton Scholten - Powered by iClicks