Design fontein met fonteinkraan in verouderd ijzer, porcelanosa XXL marmertegel

Familiehuis Heemstede

Samenwerking met DE JUUL Interior Design

Dit luxe toilet in een prachtig familiehuis in Heemstede, dat gerealiseerd is naar een interieurontwerp van DE JUUL Interior Design, laat zien dat TONSCHOLTEN. ook de juiste partner is voor leveringen. De interieurontwerpster kwam samen met haar opdrachtgever en het interieurontwerp voor dit luxe toilet naar de showroom, waar samen met een van onze adviseurs de beoogde tegels en materialen werden gekozen.

De fontein in het ontwerp werd volgens de juiste afmetingen op maat gemaakt. Aan de hand van het ontwerp werd gekozen voor marmertegels in combinatie met decor wandtegels van Porcelanosa. De fonteinkraan met bijpassende sifon en accessoires in verouderd ijzer geven dit luxe toilet precies het unieke karakter waar de opdrachtgever naar zocht.

De maattekeningen en het materialen overzicht werd door TONSCHOLTEN. aangeleverd en onze logistieke afdeling bezorgde de materialen op het juiste moment, waardoor de aannemer gemakkelijk en snel dit prachtige luxe toilet kon realiseren.

  • Familiehuis Heemstede
  • Interieurontwerp DE JUUL Interior Design
  • Fotografie: Robert Dodd

 

Marmertegels in XXL formaat van Porcelanosa, ronde spiegel zonder frame met verlichting in XXL formaat. Maatwerk fontein en verouderd ijzeren fonteinkraan.
Luxe toilet in familiehuis Heemstede volgens interieurontwerp van DE JUUL Interior Design. Porcelanosa marmertegels, Hotbath kranen in verouderd ijzer en maatwerk fontein

Kom langs in onze showroom

Je bent van harte welkom voor inspiratie, advies en ontwerp in onze showroom in Uitgeest, dichtbij Amsterdam, Alkmaar, Haarlem en omstreken. Ook zonder afspraak.

Ben je beperkt in je tijd en wil je graag een persoonlijk 3D-ontwerp door een van onze adviseurs, maak dan vrijblijvend een afspraak.

© Copyright 2024 Ton Scholten - Powered by iClicks