Onyx marmer douchebankje met groene kitkat mozaïek tegels en wastafelmeubel met geribbeld houten front.

Badkamer Weesp

XXL douchewand met groene kitkat tegels

Op advies van een van onze partners bezocht onze opdrachtgever de TONSCHOLTEN. showroom ter inspiratie voor een badkamer in hun nieuwe woning in Weesp. Samen met de adviseur werd dit creatieve ontwerp gemaakt voor deze prachtige luxe moderne badkamer.

Een XXL doucheruimte was een van de wensen en deze is dan ook de eye-catcher in de ruimte geworden. Groene Kitkat mozaïek tegels zijn verrassend op de wand en het plafond aangebracht en verbinden de ruimte. Een comfortabele douchebank is over de gehele lengte van de wand gecreëerd en voorzien van een onyx marmertegel.

De groene vleug in het onyx marmer combineren prachtig met het groen van het Kit-kat mozaïek. Aan de rechterzijde is gekozen voor een douche combinatie van Hotbath en aan de linkerzijde is de iconische Jee-O vrijstaande douche geplaatst. De douche wordt afgescheiden door een lange glazen wand die op maat gemaakt is. De gebruikte materialen en het ontwerp maken de doucheruimte tot een indrukwekkend geheel.

De bruine tint in het onyx marmer, dat ook voor de achterwand van het wastafelmeubel is gebruikt, blend perfect met het houten wastafelmeubel. De frontjes met geribbeld hout zijn helemaal volgens de laatste interieurtrend en geeft de badkamer de luxe uitstraling die de opdrachtgever wenste. Een grote spiegelkast boven de mat witte wastafel zorgt voor extra veel opbergruimte waardoor de ruimte fijn opgeruimd blijft.

Om ervoor te zorgen dat onze partner snel en vakkundig de badkamer kon installeren verzorgde TONSCHOLTEN. een gedetailleerde 3D-tekening, materialenlijst en maattekening voor de ruimte. Onze logistieke afdeling bezorgde de materialen op het gewenste moment en kon geraadpleegd worden tijdens de uitvoering.

Een fijne samenwerking met als eindresultaat deze prachtige luxe moderne badkamer en het belangrijkste; een tevreden opdrachtgever.

 

Onyx marmer, detremmerie spiegelkast, zwevend wastafelblad in mat wit met houten onderkast en groene kitkat tegels in de douche met maatwerk glaswand.
Douche in groene Kitkat mozaïek tegels met hotbath douche in rvs.
Groene Kitkat mozaiek tegels met nis en douchebankje in onyx marmer. Rvs hotbath handdouche.
Groene Kitkat tegels met rvs handdouche van Hotbath en douchebankje in onyx marmer.
Luxe moderne badkamer met groene Kitkat mozaiek tegel en Jee-O vrijstaande douche in rvs. Onyx marmertegel en houten wastafelmeubel.
Jee-O vrijstaande rvs douche tegen groene kitkat mozaïek wand met douchebankje in onyx marmer.

Kom langs in onze showroom

Je bent van harte welkom voor inspiratie, advies en ontwerp in onze showroom in Uitgeest, dichtbij Amsterdam, Alkmaar, Haarlem en omstreken. Ook zonder afspraak.

Ben je beperkt in je tijd en wil je graag een persoonlijk 3D-ontwerp door een van onze adviseurs, maak dan vrijblijvend een afspraak.

© Copyright 2024 Ton Scholten - Powered by iClicks