Design maatwerk wastafelmeubel in hotel chique badkamer.

Badkamer Vijfhuizen

Design badkamer in hotel chique stijl

Stap binnen in deze design badkamer in hotel chique stijl en ervaar een oase van rust. Wij mochten voor onze opdrachtgever deze ruime badkamer ontwerpen in een nieuwbouw appartement in het mooie Vijfhuizen.

In de ruime inloopdouche werden de wanden voorzien van keramische slabs van 120 x 270 cm van Porcelanosa. Door het grote formaat van deze wandtegels lijkt het of de wanden uit marmer opgetrokken zijn. Net als het douchebankje waar de ader van het marmer doorloopt van de zitting naar de voorzijde. In de specialistische verwerking van deze slabs is het vakmanschap van de TONSCHOLTEN. tegelzetters duidelijk te herkennen.

Aan de andere zijde is een nis gecreëerd waarin houten planken geplaatst zijn. Op de vloer is een zandkleurige XXL tegel gebruikt als tegenhanger voor de marmertegels zodat de ruimte rustig en sereen aanvoelt.

Het wastafelmeubel is op maat gemaakt en heeft een keramische wastafel in dezelfde marmerlook als de wandtegels. Door te kiezen voor een inclinata wasbak is de afvoer op stijlvolle manier afgewerkt met een langwerpige afdekplaat in hetzelfde materiaal. Het notenhout van de onderkast harmonieert prachtig met de kleuren van het marmer. Net als de Hotbath kranen in verouderd ijzer.

De twee symmetrisch geplaatste ovalen spiegels met spiegelverwarming zijn op maat gemaakt. En zorgen samen met de mat witte wandlampjes voor een prettige en sfeervolle verlichting.

Design, luxe en comfort gaan hand in hand met functionaliteit in deze heerlijke ruimte. Een badkamer waar het team van TONSCHOLTEN. trots op is.

Bekijk ook het hotel chique toilet in dit appartement.

Maatwerk wastafelmeubel met marmer wastafel, hotbath wandkraan in verouderd ijzer en maatwerk spiegel met verlichting.
Wastafelmeubel met keramische wastafel van Porcelanosa, Hotbath wandkranen in verouderd ijzer en maatwerk spiegels met verlichting en verwarming.
Inclinata wastafel in marmerlook van Porcelanosa met wandkraan in verouderd ijzer van Hotbaht en maatwerk spiegel met verlichting.
Inloopdouche met slabs van 120 x 270 in grijs bruin marmer van Porcelanosa, met douchebankje en hotbath douchekraan in verouder ijzer.
Nis in marmertegels met houten planken en XXL vloertegels in zandkleur van Porcelanosa.
Wanden in marmer slabs in grijs bruin van Porcelanosa, XXL zandkleurige vloertegels van Porcelanosa en nis met houten wandplanken.
Douche-wc met bidet en ladywash, witte drukplaat, mamer wandtegels en mat witte wandlampjes.
Douchewc met bidet en ladywash, mat witte wandlampjes en accessoires in verouder ijzer.

Kom langs in onze showroom

Je bent van harte welkom voor inspiratie, advies en ontwerp in onze showroom in Uitgeest, dichtbij Amsterdam, Alkmaar, Haarlem en omstreken. Ook zonder afspraak.

Ben je beperkt in je tijd en wil je graag een persoonlijk 3D-ontwerp door een van onze adviseurs, maak dan vrijblijvend een afspraak.

© Copyright 2024 Ton Scholten - Powered by iClicks