Retro badkamer Heiloo TonScholten.

Badkamer Heiloo 2

Hippe retro badkamer

Deze retro badkamer is weer helemaal van nu. De opdrachtgever vroeg TONSCHOLTEN. een badkamer te ontwerpen in een retrostijl waarbij het gebruik van hout en de kleur groen een van de wensen was. De eigen creativiteit van de opdrachtgever werd samen met de ervaring en de tips van de TONSCHOLTEN. adviseur in een 3D- ontwerp gezet waardoor een realistisch beeld gecreëerd werd van deze hippe badkamer.

De typische retro uitstraling van de jaren 70 is gecombineerd met hedendaagse luxe en comfort. Groene VT Wonen wandtegels vormen de basis van deze retro badkamer en worden gecombineerd met houtlook decortegels van Porcelanosa voor de wanden van de douche.

Het wastafelmeubel van Edone met geïntegreerde wastafel in betonlook heeft een onderkast met houtlook deurtjes in dezelfde cognac kleur als de wandtegels van Porcelanosa waardoor er eenheid gecreëerd is. De kast en planken in de nis zijn op maat gemaakt en bieden naast een functioneel aspect ook de juiste retro look.

Op de vloer zijn mat antraciet zwarte, niet gerectificeerde, vloertegels gekozen met een grove structuur. De kleur van de vloer combineert mooi met de betonlook van de wastafel en het mat zwarte wandcloset. De wandkranen en de douchekraan in geborsteld goud zijn van Regn en zorgen voor luxe en een vleugje hotel chique.

Deze retro badkamer weerspiegelt de persoonlijkheid van de opdrachtgevers en is een omgeving geworden waar zij zich heerlijk kunnen ontspannen.

Retro badkamer met wastafelmeubel van Edone in betonlook en houtlook onderkast.
Retro badkamer met groene VT Wonen tegels en niskast en nisplanken van Edone.
VT Wonen tegels met geborsteld gouden wandkraan van Regn.
Badkamer met houtlook decortegels van Porcelanosa en geborsteld gouden douchekraan van Regn.
Antraciet mat wandcloset in combinatie met groene VT Wonen tegels en houtlook niskast in cognac kleur.
Badkamer Heiloo in retro stijl met Edone kast en planken in de nis.
Porcelanosa decortegel en VT Wonen retro tegel.
Porcelanosa houtlook decortegel en geborsteld gouden handdouche van Regn.
Groene VT Wonen retro wandtegel met antraciet matte bedieningsplaat van Tece Now
Retro badkamer in Heiloo met groene VT Wonen tegels en Edone meubelen.

Kom langs in onze showroom

Je bent van harte welkom voor inspiratie, advies en ontwerp in onze showroom in Uitgeest, dichtbij Amsterdam, Alkmaar, Haarlem en omstreken. Ook zonder afspraak.

Ben je beperkt in je tijd en wil je graag een persoonlijk 3D-ontwerp door een van onze adviseurs, maak dan vrijblijvend een afspraak.

© Copyright 2024 Ton Scholten - Powered by iClicks