Met de handgemaakte Portugese wandtegels en vloertegels van Portazul heeft u een vloer met mooie patronen. Creëer een unieke sfeer in uw woonkamer, badkamer, toilet, hal of keuken met de handgebakken en handbeschilderde tegels uit Portugal. Het merk Portazul produceert al 25 jaar tegels en laat haar producten continu testen in laboratoria om de kwaliteit te waarborgen. Bezoek onze showroom in Uitgeest, waar wij u graag adviseren over het gebruik van tegels van Portazul in uw interieur.

Portugese tegels in verschillende maten en kleuren

Bij Ton Scholten Tegels & Sanitair heeft u ruime keuze aan Portugese wandtegels en vloertegels van het merk Portazul. Het speciale aan de tegels is dat iedere tegel met de hand gebakken en beschilderd is volgens oud lokaal recept. Elke tegel heeft een eigen karakter. In onze showroom kunt u alle Portugese tegels in verschillende soorten en maten zien, voelen en belopen.

No items were found matching your selection.

De showroom

Kom langs en bekijk alle wand- en vloertegels van Portazul. Bekijk en loop op de verschillende soorten handgemaakte Portugese tegels die wij aanbieden. Naast de tegels van Portazul hebben wij ook tegels van Castelo in het assortiment. Dit merk biedt ook verschillende productlijnen aan met Portugese wand- en vloertegels. Bij Ton Scholten hebben we daarnaast nog veel meer tegels voor vloeren en wanden.

Maak een afspraak