Porcelanosa wandtegels en vloertegels
Porcelanosa wandtegels en vloertegels
Porcelanosa wandtegels en vloertegels

Porcelanosa wandtegels en vloertegels

Met de wandtegels en vloertegels van Porcelanosa heeft u een mooie, milieuvriendelijke vloer of wand. Het Spaanse merk heeft een unieke collectie tegels vervaardigd die gemaakt is van 95% gerecycled materiaal uit het eigen productieproces. U heeft de keuze uit vloer- en wandtegels van keramisch mozaïek, glasmozaïek, natuursteen, leisteen en keramisch hout in verschillende kleuren en maten. Kom langs in de showroom en bekijk het ruime assortiment keramische tegels. Ins ons uitgebreide aanbod zit ongetwijfeld de juiste tegel voor u.

Ruim assortiment wand- en vloertegels

Wij bieden veel verschillende soorten wandtegels en vloertegels aan van het merk Porcelanosa. Kies bij Ton Scholten Tegels & Sanitair een mooie vloer of wand met tegels van keramisch hout, natuursteen, leisteen, keramisch mozaïek of glasmozaïek. Deze soorten zijn in verschillende maten, tinten en printen bij ons verkrijgbaar. Kom langs in onze showroom en zie, voel en beloop de vloeren voor de perfecte beleving.

Porcelanosa: ecologische tegels

Porcelanosa heeft tegels gemaakt die voor 95% bestaan uit gerecycled materiaal. Deze materialen zijn afkomstig uit het eigen productieproces. Een ander duurzaam voordeel is dat er door het gebruik van de eigen water recycle centrale minder energie nodig is om de tegel te produceren. Bezoek onze showroom en krijg meer informatie over deze tegels.

Bezoek onze showroom

In de showroom hebben we verschillende soorten wand- en vloertegels van Porcelanosa. Kom langs en bekijk de tegels van het Spaanse tegelmerk dat al jaren uitblinkt in keramische tegels. Wij hebben daarnaast natuurlijk nog veel meer tegels voor wanden en vloeren.

Maak een afspraak