Lea Ceramiche
Lea Ceramiche
Lea Ceramiche

Lea Ceramiche

Lea Ceramiche is een van de meest toonaangevende tegelfabrikanten. Lea staat bekend om excellente materialen en innovatieve tegels. Het merk combineert een uniek design met hoogwaardige kwaliteit. Dat levert de meest prachtige vloertegels op, ideaal voor de badkamer, toilet of woonkamervloer. Kom langs in onze showroom en bekijk de Lea Ceramiche tegels.

Lea Ceramiche series

Lea kent diverse tegelvarianten met krachtige kenmerken. Populaire tegels zijn de District, Metropolis en Bio Lumber series.

District

De Lea District series creëren een beton effect. Ze zijn het resultaat van technologische experimenten en staan bekend als esthetische inspiratiebron. De District serie is verkrijgbaar in vier essentiële kleurvariaties, variërend van grijs tot beige. De serie bestaat uit stoere en strakke tegels in diverse maten, die onderling gecombineerd kunnen worden.

Metropolis

De Metropolis serie van Lea emuleert het grove en essentiële karakter van cement, met een terugkeer naar puurheid en soberheid van het materiaal. De ruwe look wordt gecombineerd met een verrassende kwaliteit. De schoonheid van eeuwenoud materiaal: nu soepeler en meer verwelkomend. Metropolis is de ideale afwerking voor zowel architecturale als interieurruimten: keramisch materiaal als een tweede huid voor nieuwe essentiële ruimtes.

Bio Lumber keramisch hout

Bio Lumber keramisch hout creëert opnieuw de natuurlijke warmte dankzij het geweldige imitatievermogen van keramiek. Het intense digitale proces helpt de houten nerven van volle porcellanato tegels naar voren te brengen. De Bio Lumber serie is verkrijgbaar in vier nervenuitvoeringen en in vier kleurvarianten.

Bekijk Lea Ceramiche tegels in onze showroom

In onze showroom zijn de fraaie tegels van Lea Ceramiche op verschillende manieren gelegd, waardoor u inspiratie kunt opdoen. Onze showroom is 6 dagen per week geopend. U bent van harte welkom zonder afspraak. Vraag onze adviseurs naar de mogelijkheden.

Showroom Ton Scholten

Westerwerf 2 1911 JA Uitgeest

T: (0251) 31 91 01 F: (0251) 31 55 11 E: info@tonscholten.nl

Openingstijden

Maandag09.00 - 18.00 uur

Dinsdag09.00 - 18.00 uur

Woensdag09.00 - 18.00 uur

Donderdag09.00 - 21.00 uur

Vrijdag09.00 - 18.00 uur

Zaterdag09.00 - 17.00 uur

Zondaggesloten

Andere merken

Ons assortiment bestaat uit wandtegels en vloertegels van diverse merken. Zo vindt u tegels van de onder andere Casa Dolce Casa, Mutina, Porcelanosa, Castelo en Winckelmans. Bezoek onze showroom om de volledige collectie wand- en vloertegels te bekijken.

Afspraak maken

Kom vrijblijvend langs in onze showroom, we helpen u graag. Heeft u een vraag? Bel ons dan via 0251 319 101. We zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 18:00 uur. Op donderdagavond kunt u ons bereiken van 18:00 tot 21:00 uur en op zaterdag van 09:00 tot 17:00 uur. U kunt uw vraag ook online stellen via onderstaand contactformulier.

Naam*
Woonplaats*
Telefoon*
E-mailadres*
Datum
Tijdstip
Betreft

We wijzen je op onze Privacy- en cookieverklaring.