Artikel defect ontvangen

Heb je een defect artikel ontvangen of is dit kapot gegaan binnen de zichttermijn van 14 dagen? Meld je klacht dmv het retourformulier.
Je vult het retourformulier in en mailt deze naar webshop@tonscholten.nl. Na overleg met ons kun je het artikel retour zenden.

Als het mogelijk is, ruilen we het defecte artikel direct om.

 

Artikelklacht melden

Meld je een artikelklacht, dan kijken we of de garantiebepalingen, zoals omschreven in de algemene voorwaarden, op jouw persoonlijke situatie van toepassing zijn. Als de klacht gegrond is, komen alle kosten (inclusief verzendkosten) binnen de garantietermijn voor rekening van Ton Scholten Tegels & Sanitair.

Vaak vind je voor kleinere problemen een oplossing in de handleiding van het artikel of op de website van de fabrikant/het merk. 

Vind je in de gebruiksaanwijzing geen oplossing voor jouw klacht, stuur dan een mail naar webshop@tonscholten.nl en overleg wat je het beste kunt doen.
Voor een snelle afhandeling  vragen we je de afleverbon en artikelgegevens alvast op te zoeken.


Garantieperiode

Heb je bij ons een artikel gekocht en gaat dit na een bepaalde tijd stuk? Wij volgen bij het afhandelen van artikelklachten uiteraard de wet en onze algemene voorwaarden.
De hieronder getoonde garantieregelingen gelden onverminderd de rechten die je als consument hebt op basis van de wet.

Tenminste 1 jaar garantie
Ton Scholten Tegels & Sanitair geeft minimaal 1 jaar garantie op alle artikelen die je bij ons koopt en houdt daarbij bovendien altijd de garantietermijn van de betreffende fabrikant aan.


Reparatiekosten

Binnen garantie
Als de klacht gegrond is, komen alle kosten voor het omruilen of laten repareren van artikelen (inclusief voorrij- en/of verzendkosten) binnen de garantietermijn voor rekening van ons.

Buiten garantie
Bij reparaties of ruilingen die buiten de garantie vallen, is het soms redelijk om (een deel van) de kosten zelf te betalen. Zijn er voor jou kosten verbonden aan het oplossen van je artikelklacht, dan informeren we jou hier vooraf over.

Soms is het redelijk om een deel van de kosten zelf te betalen. Bijvoorbeeld als je het product een lange tijd op een normale manier hebt kunnen gebruiken
en je dit door de reparatie langer kunt gebruiken. Of je hebt een product al lange tijd gebruikt en je krijgt een nieuw product. Als het redelijk is om een deel
van de kosten door te berekenen, dan informeren we jou hier vooraf over.

Gegronde klacht
De klacht is gegrond als deze niet veroorzaakt is door:

– beschadiging door opzet, of door nalatigheid;
– onoordeelkundig gebruik of nalatig onderhoud;
– normale slijtage en/of
– beschadiging door het niet of niet juist in acht nemen van de gebruiksaanwijzing.

Reparatieperiode

Vanaf het moment dat een te repareren artikel bij de servicedienst is, duurt het maximaal 21 dagen tot je jouw artikel gerepareerd in huis hebt.

Als het artikel niet gerepareerd kan worden, informeren we jou binnen deze periode over de verdere afhandeling.

 Download retourformulier