Voor exclusieve Italiaanse tegels in allerlei soorten en maten moet u bij Ton Scholten zijn: dé specialist op het gebied van tegels en sanitair. Zowel qua assortiment als verwerking lopen we voorop. Onze ruime showroom is een van de grootste van het land en herbergt maar liefst 15.000 vierkante meter aan wand- en vloertegels. U koopt uw Italiaanse tegels bij Ton Scholten, omdat:

Bij Ton Scholten heeft u wand- en vloertegels in alle soorten en maten

  • We uitsluitend kwaliteitsmerken voeren.
  • Al onze Italiaanse tegels duurzaam geproduceerd zijn.
  • We een gigantisch assortiment hebben.
  • We in onze showroom ruim 80 gelegde vloeren hebben die u kunt zien, voelen en belopen.

Ton Scholten: importeur van Italiaanse tegels

Ton Scholten heeft een gevarieerd en ontzettend ruim aanbod aan Italiaanse tegels. We importeren de tegels zelf vanuit Italië, waardoor we ze kunnen aanbieden tegen aantrekkelijke prijzen. Ons assortiment bevat Italiaanse tegels van de merken:

  • Casa Dolce Casa
  • Lea Ceramiche
  • Mutina
  • Bisazza
  • Cotto d’Este
  • Marazzi

Italiaanse vloertegels kopen

Italiaanse vloertegels zijn tegels met klasse. Ze symboliseren de Italiaanse stijl en zijn van extreem hoge kwaliteit. De vloertegels en plavuizen die we verkopen zijn stuk voor stuk op duurzame wijze geproduceerd. U maakt dus altijd een verantwoorde keuze als u onze Italiaanse tegels koopt.

Opgeleverde projecten met Italiaanse vloertegels

Italiaanse vloertegels in allerlei soorten en maten

Onze Italiaanse vloertegels en plavuizen van de bovenste plank zijn verkrijgbaar in talloze prachtige, tijdloze motieven. Ga voor uw favoriete tegelsoort of kies juist voor verschillende tegelsoorten om een speels effect aan uw woning te geven. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Trendy Italiaanse tegels

Bij Ton Scholten houden we de laatste trends op tegelgebied altijd nauwlettend in de gaten. Zo vindt u bij ons bijvoorbeeld ook trendy vloertegels met houtlook of betonlooktegels uit Italië. We updaten onze showroom regelmatig met nieuwe collecties. Kom gerust langs om ons assortiment Italiaanse tegels in levenden lijve te aanschouwen. U bent welkom zonder afspraak en we voorzien u vrijblijvend van advies.

Bezoek onze showroom

Showroom Ton Scholten

Ton Scholten tegels & sanitair
Westerwerf 2, 1911JA Uitgeest

T: 0251-319101
E: info@tonscholten.nl

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30
Dinsdag 09:00 - 17:30
Woensdag 09:00 - 17:30
Donderdag 09:00 - 17:30
Vrijdag 09:00 - 17:30
Zaterdag 09:00 - 17:00
Zon- en feestdagen Gesloten
 

Tegelverwerking

Ton Scholten is niet alleen importeur en verkoper van Italiaanse tegels, we plaatsen de tegels indien gewenst ook zelf. Ons familiebedrijf verwerkt al 45 jaar tegels op ambachtelijke wijze. Onze zelf opgeleide tegelzetters zijn gespecialiseerd in het maken van fraaie tegelverdelingen, verstekranden en het werken met smalle voegen. Neem eens een kijkje bij enkele projecten die onze vakmensen gerealiseerd hebben.

Bezoek onze showroom

Onze riante showroom bestaat uit maar liefst 1.800 vierkante meter oppervlakte en is 6 dagen per week open. Kom gerust langs om ons assortiment Italiaanse plavuizen, tegels en sanitair te aanschouwen. Voor vragen of service neemt u contact op via 0251-319101 of mail naar info@tonscholten.nl.