XXL tegels badkamer in het gooi ton scholten

ITALIAANSE TEGELS

Bij TONSCHOLTEN vind je wand- en vloertegels in alle soorten en maten

Voor exclusieve Italiaanse tegels in allerlei soorten en maten moet je bij TONSCHOLTEN zijn: dé specialist op het gebied van tegels en sanitair. Zowel qua assortiment als verwerking lopen we voorop. Onze ruime showroom is een van de grootste van het land en herbergt maar liefst 15.000 vierkante meter aan wand- en vloertegels. Je koopt Italiaanse tegels bij TONSCHOLTEN omdat:

  • We uitsluitend kwaliteitsmerken voeren.
  • Al onze Italiaanse tegels duurzaam geproduceerd zijn.
  • We een gigantisch assortiment hebben.
  • We in onze showroom ruim 80 gelegde vloeren hebben die je kunt zien, voelen en belopen.

TONSCHOLTEN importeur van Italiaanse tegels

TONSCHOLTEN heeft een gevarieerd en ontzettend ruim aanbod aan Italiaanse tegels. We importeren de tegels zelf vanuit Italië, waardoor we ze kunnen aanbieden tegen aantrekkelijke prijzen. Ons assortiment bevat Italiaanse tegels van de merken:

  • Casa Dolce Casa
  • Lea Ceramiche
  • Mutina
  • Bisazza
  • Cotto d’Este
  • Marazzi

Italiaanse vloertegels kopen

Italiaanse vloertegels zijn tegels met klasse. Ze symboliseren de Italiaanse stijl en zijn van extreem hoge kwaliteit. De vloertegels en plavuizen die we verkopen zijn stuk voor stuk op duurzame wijze geproduceerd. Je maakt dus altijd een verantwoorde keuze als je onze Italiaanse tegels koopt.

Italiaanse vloertegels in allerlei soorten en maten

Onze Italiaanse vloertegels en plavuizen van de bovenste plank zijn verkrijgbaar in talloze prachtige, tijdloze motieven. Ga voor je favoriete tegelsoort of kies juist voor verschillende tegelsoorten om een speels effect aan je woning te geven. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Trendy Italiaanse tegels

Bij TONSCHOLTEN houden we de laatste trends op tegelgebied altijd nauwlettend in de gaten. Zo vindt je bij ons bijvoorbeeld ook trendy vloertegels met houtlook of betonlooktegels uit Italië. We updaten onze showroom regelmatig met nieuwe collecties. Kom gerust langs om ons assortiment Italiaanse tegels in levenden lijve te aanschouwen. Je bent welkom zonder afspraak en we voorzien je vrijblijvend van advies.

Tegelverwerking

TONSCHOLTEN is niet alleen importeur en verkoper van Italiaanse tegels, we plaatsen de tegels indien gewenst ook zelf. Ons familiebedrijf verwerkt al 50 jaar tegels op ambachtelijke wijze. Onze zelf opgeleide tegelzetters zijn gespecialiseerd in het maken van fraaie tegelverdelingen, verstekranden en het werken met smalle voegen. Neem eens een kijkje bij enkele projecten die onze vakmensen gerealiseerd hebben.

Openingstijden

Maandag 09:00 – 17:30
Dinsdag 09:00 – 17:30
Woensdag 09:00 – 17:30
Donderdag 09:00 – 17:30
Vrijdag 09:00 – 17:30
Zaterdag 09:00 – 17:00
Zon- en feestdagen Gesloten

Kom langs in onze showroom

Je bent van harte welkom voor inspiratie, advies en ontwerp in onze showroom in Uitgeest, dichtbij Amsterdam, Alkmaar, Haarlem en omstreken. Ook zonder afspraak.

Ben je beperkt in je tijd en wil je graag een persoonlijk 3D-ontwerp door een van onze adviseurs, maak dan vrijblijvend een afspraak.

© Copyright 2024 Ton Scholten - Powered by iClicks