Detremmerie badkamermeubelen concept
Detremmerie badkamermeubelen concept
Detremmerie badkamermeubelen concept

Detremmerie badkamermeubelen concept

Eindeloze mogelijkheden voor uw badkamer

Het Belgische Detremmerie produceert en distribueert kwalitatief hoogwaardige badkamermeubels. Het merk is in tachtig jaar uitgegroeid tot een grote naam in Nederland en België. Van wastafels en kastjes tot spiegels en zelfs douchetubs: Detremmerie blijft de markt verrassen met unieke ontwerpen, verrassende materialen en originele productiemethodes. Daarnaast staat service altijd hoog in het vaandel. Ze werken daarom alleen met gecertificeerde dealers. In onze showroom ontdekt u alle badkamermeubelen van Detremmerie. Voor vragen staan onze medewerkers altijd voor u klaar.

Neem contact op Bezoek onze showroom

Detremmerie No Limit

De huidige collectie van Detremmerie is genaamd ‘No Limit’. Zoals de naam al doet vermoeden, heeft u de keuze uit een enorm aantal badkamermeubelen, waarbij de mogelijkheden om te combineren bijna eindeloos zijn. Door middel van een meubelconfigurator stelt u zelf uw ideale badkamer volledig samen. Onze experts staan klaar om u te helpen bij het maken van een keuze uit:

  • Wastafelbladen in diverse dieptes en materialen
  • Veel verschillende onderbouwkasten
  • Een groot aantal spiegelkasten
  • Tientallen kolomkasten
  • Verschillende soorten verlichting
  • Meerdere handgrepen

Afbeeldingen leveren

Afbeeldingen leveren

Onze showroom

Voor meer informatie, inspiratie en advies over de badkamers van Detremmerie bent u van harte welkom in onze showroom in Uitgeest. We gaan graag samen met u aan de slag om een ideale badkamer samen te stellen. Het is verstandig om hiervoor een afspraak te maken. Naast badkamermeubelen bestaat een badkamer natuurlijk ook uit het sanitair en tegels, waarvoor u bij ons terecht kunt.

Andere merken

In de tussentijd kunt op de website ook kijken naar andere merken in ons assortiment. Wat dacht u bijvoorbeeld van een vrijstaand bad met een minimalistisch design van JEE-O? Of duurzame en kwalitatief hoogwaardige accessoires van Vipp? Bij Ton Scholten vindt u altijd wat aansluit op uw wensen.

Bel ons Maak een afspraak