Goedkoop en eenvoudig de luxueuze badkameraccessoires van Decor Walther kopen doet in onze webshop. Van badkamerverlichting tot scheer- en make-upspiegels: kies uit de hoogwaardige producten van Decor Walther, die tot in de puntjes zijn afgewerkt. Met deze accessoires creëert u een strakke en eigentijdse sfeer in uw badkamer.

  • Vooraanstaand merk in badkameraccessoires
  • Ruim assortiment voor de inrichting van uw badkamer
  • Hoge kwaliteit: met de hand tot in detail afgewerkt
  • Vanaf € 50,- gratis bezorgd

Assortiment badkameraccessoires Decor Walther

PRODUCTEN

Vooraanstaand merk in badkameraccessoires

Decor Walther is in 1973 opgericht door de Duitse familie Walther. In zijn kleine atelier in Frankfurt begon Harald Walther met de productie van deurkrukken. Inmiddels is Decor Walther een van de topmerken als het gaat om badkameraccessoires. Het Duitse familiebedrijf is allang niet meer alleen bekend in Duitsland, maar produceert voor een groot aantal landen accessoires voor in de badkamer zoals handdoekenrekken, badkussens, spiegels, tandenborstelhouders en verlichting. Vooral bij designliefhebbers is Decor Walther populair.

Kenmerken producten Decor Walther

Als u kiest voor de producten van Decor Walther heeft u gegarandeerd de beste kwaliteit. De Duitse familie is trots op haar producten, waar kwaliteit vooropstaat. De familie werkt voor de badkameraccessoires voornamelijk met de robuuste en vormstabiele messing, maar ze maken ook producten van hout en leer. Decor Walther kijkt alle producten met de hand na, waardoor ze tot in detail zijn afgewerkt. De badkameraccessoires zijn strak en tijdloos en daardoor in te passen in iedere badkamer. De producten van Decor Walther worden ook wel ‘discreet luxueus’ genoemd.

Kom langs in onze showroom

Bestel de badkameraccessoires van Decor Walther direct in de webshop of kom langs in onze showroom in Uitgeest. We voorzien u dan graag van advies over welke accessoires het beste bij uw badkamer passen. Maak direct een afspraak met een van onze adviseurs of wandel eens binnen.