Decor Walther
Decor Walther
Decor Walther

Decor Walther

Op het gebied van badkameraccessoires, verlichting, spiegels en wastafelinrichting is Decor Walther al ruim 40 jaar een begrip. In de hoogwaardige Decor Walther producten worden exclusieve designs gecombineerd met de beste materialen. U bekijkt het exclusieve assortiment hieronder. Bekijkt u de verschillende items liever in levenden lijve? Breng dan een bezoek aan onze showroom.

Assortiment Decor Walther

ASSORTIMENT

Over Decor Walther

Decor Walther is een Duits familiebedrijf dat is opgericht in 1973. De oprichter Harald Walther begon met een klein atelier waar hij items als deurklinken ontwierp, maar tegenwoordig is Decor Walther uitgegroeid tot een grote speler op het gebied van de meest uiteenlopende badkamerproducten. Het bedrijf levert zijn producten tot ver buiten de Duitse grenzen.

De kenmerkende Decor Walther stijl

Ingetogen luxe: misschien wel de term die producten van Decor Walther het beste omschrijft. De vormgeving is tijdloos en modern, waardoor alle items naadloos aansluiten op een (tijdloze) ruimte als de badkamer.

Hoogwaardige producten

Kwaliteit weegt zwaar: wanneer je bijvoorbeeld een Decor Walther make-up spiegel of badkussen aanraakt voel je direct de zorg en aandacht die eraan is besteed. Verschillende materialen als metaal, glas, hout en porselein krijgen allemaal een passende bewerking en worden met de hand gecontroleerd. Veel Decor Walther producten zijn verkrijgbaar in een glanzende (verchroomde), matte (vernikkelde) of vergulde (18 karaat) uitvoering. Het exclusieve aanbod is een lust voor het oog en doet iedere designliefhebber watertanden.


De ontwerpers van Decor Walther

Decor Walther bestsellers

Zoekt u nog een stijlvolle toevoeging aan uw badkamer of een geschikt cadeau voor uw net verhuisde vrienden? Dan zijn de onderstaande bestsellers van Decor Walther een uitgelezen kans:

Neem contact op

Bekijkt u onze verschillende Decor Walther producten graag eens met eigen ogen? Ton Scholten heet u van harte welkom in onze ruime showroom. U kunt 6 dagen in de week bij ons terecht, zonder afspraak. Voor vragen neemt u contact op met onze specialisten via de onderstaande contactgegevens.

Adres en contactgegevens

Ton Scholten
Westerwerf 2
1911 JA Uitgeest
T: (0251) 31 91 01
F: (0251) 31 55 11
E: info@tonscholten.nl

Openingstijden

Maandag: 09:00 – 18:00 uur
Dinsdag: 09:00 – 18:00 uur
Woensdag: 09:00 – 18:00 uur
Donderdag: 09:00 – 21:00 uur
Vrijdag: 09:00 – 18:00 uur
Zaterdag: 09:00 – 17:00 uur
Zondag: gesloten