Het merk Casa Dolce Casa is opgericht in 1994 en behoort hiermee tot een van de jongere generaties tegelfabrikanten. Casa Dolce Casa onderscheidt zich van andere merken door het bieden van uitstekende kwaliteit en hoge mate van creativiteit. Bekijk in onze showroom het ruime assortiment aan wand- en vloertegels van Casa Dolce Casa met de mooiste patronen.

Casa Dolce Casa tegels

Casa Dolce Casa tegels zijn van ongekende kwaliteit, keihard en zo goed als onverwoestbaar. De verschillende tegels van het Italiaanse kwaliteitsmerk lopen uiteen van gezellige, warme tegels tot tegels met een meer industrieel karakter. Casa Dolce Casa tegels blinken daarnaast uit vanwege hun veelzijdigheid: ze zijn in zowel badkamer, keuken als woonkamer toepasbaar.

Groot aanbod Casa Dolce Casa tegels

Wij bieden veel verschillende wandtegels en vloertegels van Casa Dolce Casa aan in verschillende kleuren, maten en vormen. Door het ruime aanbod zijn er allerlei stijlen te realiseren.

Bekijk Casa Dolce Casa in onze showroom

Ton Scholten Tegels en Sanitair is officieel importeur van Casa Dolce Casa tegels. Heeft u interesse in de tegels van Casa Dolce Casa? Of bekijkt u graag eens ons assortiment tegels en sanitair in levenden lijve? Kom dan langs in onze showroom. We zijn 6 dagen per week geopend en onze specialisten staan klaar om u te voorzien van passend advies.

 

Showroom Ton Scholten

Ton Scholten tegels & sanitair
Westerwerf 2, 1911JA Uitgeest

T: 0251-319101
E: info@tonscholten.nl

Openingstijden

Let op! Wijziging openingstijden van 12-07 t/m 19-08. Op maandag gesloten, donderdag geen koopavond  
Maandag 09:00 - 18:00
Dinsdag 09:00 - 18:00
Woensdag 09:00 - 18:00
Donderdag 09:00 - 21:00
Vrijdag 09:00 - 18:00
Zaterdag 09:00 - 17:00
Zon- en feestdagen Gesloten
 

Andere tegels kopen

Ons brede assortiment bestaat uit wandtegels en vloertegels van diverse hoogwaardige merken, zoals Cotto Ceramix, Lea, Urbatek, Castello en Porcelanosa. Bekijk ook het volledig overzicht van merken in ons assortiment. U bent uiteraard van harte welkom in onze showroom in Uitgeest om ons volledige assortiment met wand- en vloertegels te bekijken.

Contact

Kom langs in onze showroom, wij helpen u graag bij uw zoektocht naar tegels. Heeft u vragen? Bel ons dan via 0251-319101. We zijn 6 dagen per week bereikbaar. Ook kunt u uw vraag online stellen via onderstaand contactformulier.

Vragen? Vul het formulier in