Blog
Blog
Blog

Blog

Ervaar de luxe van een buitendouche

Tijdens een warme zomerdag lig je natuurlijk het liefst languit in je eigen tuin, aan een zwembad met een koud drankje in je hand. Helaas heeft niet iedereen de luxe van een zwembad in de tuin. Maar niet getreurd, want als je een wateraansluiting in je tuin hebt, kun je ook een stijlvolle buitendouche (laten) plaatsen om de hete zomerdagen door te komen. Een buitendouche is erg gemakkelijk te plaatsen, neemt niet veel ruimte in beslag en geeft je een ultiem vakantiegevoel.

Zo creëert u in een handomdraai uw eigen thuisspa

In ons drukke leven is het vaak een grote uitdaging om tijd te vinden voor een ontspanmomentje. Toch is het erg belangrijk om af en toe even tijd voor uzelf te nemen, júist wanneer u het druk heeft. Een thuisspa geeft u de kans om helemaal tot rust te komen, zonder dat het veel tijd kost. Wij leggen u graag uit hoe u uw badkamer in korte tijd omtovert tot een heuse thuisspa.

Verrassend veelzijdig: de nieuwe Geberit Aquaclean Tuma douchewc

Met de nieuwe Geberit AquaClean Tuma komt er een compacte en veelzijdige douchewc op de markt, die geschikt is voor elke woning. Het slimme productconcept combineert een eenvoudig maar elegant design met geavanceerde technologie. Naast het complete douchewc systeem van closet en toiletzitting, is de AquaClean Tuma als alternatief ook leverbaar als toiletzitting, die eenvoudig op een bestaand (wand)closet te plaatsen is.

De Clou wall of fame

De designers van badkamercollectie Clou hebben het afgelopen jaar niet stilgezeten. Een splinternieuw concept, eigentijds design, goede prijs en prima kwaliteit: dat is het nieuwe Clou. De producten van Clou staan voor Dutch Design zonder overbodige franje.

Bespaar water, kies voor een toilet met Tornado Flush

Gemiddeld spoelt u per dag de wc 6 keer door. Wist u dat we daarmee 29% van het water dat we dagelijks gebruiken door de wc spoelen? Het toilet staat hierdoor op de tweede plaats in de ‘waterverbruik top 3’ van een woning. Maar nu is er een manier om het waterverbruik van een wc met maar liefst 10 liter per toiletbezoek terug te dringen: de Tornado Flush.

Porcelanosa: milieuvriendelijke tegelproducent met oog voor detail

Het uitzoeken van nieuwe tegels voor in uw toilet of badkamer is geen gemakkelijke keuze. Wilt u grote of kleine tegels? Welke kleur past daar het beste bij en voor welk materiaal gaat u dan? Met de keramische wand- en vloertegels van Porcelanosa heeft u keuze genoeg!

De wereld van Zucchetti: simple but never ordinary

Bij een gerenoveerde badkamer is een elegante kraan de kroon op het harde werken. U bent zich er waarschijnlijk niet van bewust, maar de kraan is het object in de badkamer dat u het meest gaat gebruiken. Daarom moet hij er strak uitzien én altijd een volle warme straal kunnen laten stromen. De kranen van Zucchetti zorgen voor deze complete badkamerervaring.

Stank op het toilet verdwijnt met het DuoFresh toiletsysteem

Stoort u zich wel eens aan een onaangename geur op het toilet? U bent niet de enige: uit onderzoek van Geberit is gebleken dat 80% van de mensen zich ergert aan stank op het toilet. Mannen vinden het vooral vervelend om in andermans stank te zitten. Vrouwen schamen zich daarentegen juist als anderen hun toiletgeur ruiken.

Bruin worden onder de douche met de Sunshower

Douchen, uw spieren los maken én zonnen tegelijk; de Sunshower is een revolutionaire douche waarmee u de luxe van een sauna naar uw badkamer haalt. De douche heeft zowel infrarood- als uv-lampen en kan gemakkelijk in uw badkamer worden ingebouwd. Bent u benieuwd of een Sunshower iets voor u is? Lees dan snel verder.

De wastafels uit de vtwonen badencollectie

Het moment dat u een nieuwe badkamer gaat uitzoeken is aangebroken: dit is uw kans om hem helemaal naar uw eigen smaak in te richten. Nu heeft u de gelegenheid om uw eigen thuis-spa te creëren. De eerste stap bestaat vooral uit oriënteren, ideeën opdoen en rondkijken.
Getoond 1–10 van 371234