In ons drukke leven is het vaak een grote uitdaging om tijd te vinden voor een ontspanmomentje. Toch is het erg belangrijk om af en toe even tijd voor uzelf te nemen, júist wanneer u het druk heeft. Een thuisspa geeft u de kans om helemaal tot rust te komen, zonder dat het veel tijd kost. Wij leggen u graag uit hoe u uw badkamer in korte tijd omtovert tot een heuse thuisspa.

Ontspanning is een must

Het creëren van een ontspannen sfeer is cruciaal voor uw thuisspa. Wij geven u een aantal tips voor het perfecte ontspanningsmoment:

  • Zorg voor een opgeruimde badkamer, zodat u tijdens uw verwenmoment niet wordt afgeleid
  • Steek een geurkaars aan
  • Dim de lichten in uw badkamer
  • Zet ontspannende muziek op om lekker bij weg te dromen
  • Gebruik in bad een badkussen om stijve spieren in uw nek te voorkomen
  • Leg een fris gewassen pyjama of badjas klaar om het schone gevoel vast te houden
  • Zet een koud glas (fruit)water klaar om uw vochtbalans op pijl te houden
  • Zorg voor een voedende bodylotion om uw huid achteraf mee te hydrateren

Bad- of douchespa

Dompel uzelf onder in bad of neem de tijd in uw (stoom)douche. Prikkel hierbij uw zintuigen met een heerlijke kruidenmix of lavendelzeep. Lavendel kalmeert uw zenuwen, verzacht, en brengt lichaam en geest in balans. Ook een absolute aanrader op het gebied van een thuisspa: scrubben. Door uw huid tijdens uw verwenmoment te scrubben, maakt u van uw eigen badkamer een waar kuuroord. Tip: let er bij het scrubben van uw huid op dat u uw handen, benen en de onderkant van uw voeten meeneemt. Dit zijn plaatsen waar de meeste dode huidcellen zich ophopen.

zeep-spa-ton-scholten

Een thuisspa komt natuurlijk het best tot zijn recht in een prachtig afgewerkte badkamer met mooie tegels en sanitair. Wilt u graag advies op het gebied van tegels en sanitair? Bel ons dan op 0251-319101 of kom langs in de showroom van Ton Scholten.