De designers van badkamercollectie Clou hebben het afgelopen jaar niet stilgezeten. Een splinternieuw concept, eigentijds design, goede prijs en prima kwaliteit: dat is het nieuwe Clou. De producten van Clou staan voor Dutch Design zonder overbodige franje. Maar hoe zien de baden, wastafels en kranen van dit hippe merk er nu uit?

Clou maakt gebruik van verschillende series en designs. Tal van designers werken samen om badmeubel-series te ontwikkelen die in diverse soorten badkamers niet misstaan. Om u een beeld te geven bij het merk Clou, lichten wij een aantal series voor u uit.

Frisse handen met Flush

Een echte specialiteit van Clou is de fonteinen collectie. Met de Flush collectie brengt Clou een fontein op de markt die past in smalle toiletruimtes. Flush is een uitgebalanceerde collectie met compacte en praktische designfonteinen: van strak kubistisch tot aangename ronde vormen. Bent u op zoek naar een elegante wastafel of wasbak voor in uw badkamer of toilet? Neem dan eens een kijkje in onze Flush-serie. Daar vindt u namelijk alle soorten fonteinen en wasbakken voor elk type badkamer of toilet.

Schoon met Wash Me

Alle designs van Clou zijn elegant, betaalbaar en makkelijk te onderhouden. De serie Wash Me is gebaseerd op less is more. Deze serie is minimalistisch maar heeft een zeer uitgebreid badkamerconcept: van een wastafel tot een complete badkamer. Kiest u bijvoorbeeld voor een wastafel, ligbad, badkamermeubels of toch liever voor de kranen van deze serie? Als u houdt van strak maar stijlvol, is deze Wash Me collectie een must voor in uw badkamer. Er wordt gebruikt gemaakt van verschillende soorten materialen: van wastafels van keramiek tot ladekasten met een houten nerfstructuur.

Relaxen met Hammock

Op zoek naar een complete badkamer? De producten van de Hammock-serie van Clou staat prachtig in uw badkamer. De Hammock-serie is van buiten strak en rechthoekig en van binnen vloeiend en organisch. Dit mooie contrast zorgt voor een strak uiterlijk, maar geeft toch ook sfeer. Het materiaal dat is gekozen voor deze serie geeft een soft-touch effect.

De Clou Hammock-serie is ontworpen gericht op het oog voor detail en dit is zowel terug te zien in de wastafels als in de complete badkamers. Er zijn binnen deze serie veel combinaties mogelijk. Kies bijvoorbeeld voor een strakke wastafel met een ronde, maar strakke kraan. Zo kiest u altijd iets wat het beste past bij uw stijl.

Design met Match Me

Match Me geeft u een ruime keuze om uw eigen wastafel, lade- en kolomkast naar eigen ontwerp compleet te maken. De ruime keuze aan wastafels, wasbakken, badkamerspiegels en badkamerverlichting bevatten de ‘bouwstenen’ voor deze strakke Match Me badkamercollectie. Door de verschillende onderdelen zijn er meer dan 43 combinaties mogelijk. Kies bijvoorbeeld voor een wastafel met zwart eiken in combinatie met een strakke badkamerspiegel. Match Me staat voor een splinternieuw concept, eigentijds design, goede prijs en prima kwaliteit.

Luxe met First

De First-serie van Clou heeft alles wat u nodig heeft voor een complete, hedendaags en luxe badkamer. Wastafels met vloeiende en organische vormen in natuurlijke, warme kleuren en gemaakt van warme materiaalsoorten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan kleuren zoals taupe, wit en grijs. Geen enkel product in deze serie is hetzelfde: de verschillende (gevlekte) kleuren en materialen maken elk product uniek. Aan de diverse producten wordt wel een gladde, vrijwel volledig matte oppervlak meegegeven, hierdoor zijn ze zeer eenvoudig schoon te maken en te onderhouden.

 

Bent u nieuwsgierig geworden naar de verschillende mogelijkheden van Clou of wilt u deze Clou Wall off fame wel eens in het echt komen bewonderen? Kom dan eens langs in onze showroom! U kunt ook telefonisch contact opnemen via 0251-319101 of stuur een mailtje naar info@tonscholten.nl.