Stoort u zich wel eens aan een onaangename geur op het toilet? U bent niet de enige: uit onderzoek van Geberit is gebleken dat 80% van de mensen zich ergert aan stank op het toilet. Mannen vinden het vooral vervelend om in andermans stank te zitten. Vrouwen schamen zich daarentegen juist als anderen hun toiletgeur ruiken. Gelukkig is hier nu een oplossing voor.

Vieze luchtjes worden geneutraliseerd

Stank is niet onhygiënisch en je wordt er niet ziek van, maar mensen vinden het wel vervelend. En vanaf nu is stank geen probleem meer! Het DuoFresh toiletsysteem van Geberit zorgt dat het toilet niet meer stinkt na een grote boodschap. Tot voor kort was het nog onmogelijk om poep niet te laten stinken, maar het is Geberit nu gelukt. Met het systeem ruikt uw toilet fris en schoon.

Hoe dat werkt? Het reservoir van het toilet bevat een filter. Dit filter verwijdert de vieze luchtjes uit de wc-pot. De lucht wordt als het ware opgezogen en geneutraliseerd, waarna het geurloos weer in de toiletruimte terechtkomt. Bovendien kunt u een toiletblokje achter de bedieningsplaat doen, zodat u bij elke spoeling fris ruikend water heeft. Vieze luchtjes zijn verleden tijd. Zo kunt u met een gerust hart het toilet achterlaten voor de volgende gebruiker én heeft u zelf geen last van onaangename geuren: een win-winsituatie dus.

Uit het onderzoek van Geberit is gebleken dat 93% van de mensen tot € 10,- per maand zou willen uitgeven aan een fris geurend toilet. Terwijl het toiletsysteem slechts zo’n € 3,- per maand kost! Onze specialisten kunnen Geberit DuoFresh ook bij u installeren. Als u hier interesse in heeft, kunt u contact opnemen met onze experts via 0251-319101 of via het contactformulier.