Douchen, uw spieren los maken én zonnen tegelijk; de Sunshower is een revolutionaire douche waarmee u de luxe van een sauna naar uw badkamer haalt. De douche heeft zowel infrarood- als uv-lampen en kan gemakkelijk in uw badkamer worden ingebouwd. Bent u benieuwd of een Sunshower iets voor u is? Lees dan snel verder.

Toename vitamine D met sunshower

Het hele jaar gezond door te douchen

Met de Sunshower haalt u het goede van de zon op een verantwoorde manier naar uw badkamer. Een dagelijkse lage dosis uv-licht is belangrijk voor een goede gezondheid. Onder invloed van uv-licht maakt de huid vitamine D aan. Als u in de wintermaanden regelmatig gebruik maakt van de Sunshower, houdt u het  vitamine D-gehalte in uw lichaam op een gezond, zomers niveau. Vitamine D speelt een belangrijke rol in uw immuunsysteem en zorgt ervoor dat u gezond en energiek blijft. Voldoende vitamine D zorgt tevens voor een verhoogde opname van calcium; dit zorgt voor sterkere botten.

 

Stijve spieren of gewrichten

Sunshower infrarood

De Sunshower werkt met kortegolf infraroodstraling. Dit licht dringt door tot diep in de huid en zorgt direct voor een aangename warmte. Hierdoor verwijden de bloedvaten en worden schadelijke stoffen sneller afgevoerd. Infrarood licht werkt ontspannend en verlichtend. Stijve spieren en gewrichten worden soepeler en de pijn vermindert. Infraroodlampen zijn zeer geschikt voor sporters en voor mensen die willen ontspannen. Voor mensen met rug-, nek- en reumatische klachten werkt infrarood licht pijnverminderend.

Sunshower pure

Behalve de normale Sunshower is er ook de Sunshower Pure. Deze douche werkt alleen met infraroodstraling en is dus uitermate geschikt voor mensen die last hebben van reumatische klachten en spit. De Sunshower Pure beschikt niet over UV-lampen en u wordt er dus ook niet bruin van.

Overweegt u een Sunshower aan te schaffen? Bekijk dan snel de drie soorten Sunshowers op onze website, of kom langs in onze showroom voor een persoonlijk advies.