Het moment dat u een nieuwe badkamer gaat uitzoeken is aangebroken: dit is uw kans om hem helemaal naar uw eigen smaak in te richten. Nu heeft u de gelegenheid om uw eigen thuis-spa te creëren. De eerste stap bestaat vooral uit oriënteren, ideeën opdoen en rondkijken. U kunt in showrooms gaan neuzen, maar u kunt ook heerlijk inspiratie opdoen op het internet. Misschien zijn de wastafels uit de vtwonen badencollectie wel echt iets voor u.

Wastafels uit de vtwonen badencollectie

vtwonen baden en wastafels

De vtwonen badencollectie is een nieuwe collectie met stijlvolle wastafels, kasten, spiegels en planchetten in allerlei kleuren, materialen en formaten. De wastafels uit deze collectie zijn perfect om een mooie thuis-spa mee te creëren in uw eigen stijl. In dit blog lichten wij er twee voor u uit. De vtwonen badencollectie is een uitgebreide hedendaagse collectie die verkrijgbaar is met twee typen wastafels.

Shell

Deze stijlvolle wastafel lijkt één met de onderkast waardoor het een mooi geheel is. De wastafel is verkrijgbaar in de kleuren Powder White en Graphite en is daardoor een echte blikvanger in de badkamer. Het meubel wordt gekenmerkt door de riante aflegruimte en de afgeronde hoeken aan de binnenkant. De onderkast is zowel in Powder White als Graphite verkrijgbaar, maar ook in Oak en Dark Oak. De lades van deze kast zijn softclosing, greeploos en bieden veel opbergruimte. U kunt de wastafel aanvullen met producten uit de sierlijke en tijdloze Groove-serie, zoals spiegels en planchetten.

Solid

Deze moderne wastafel ziet er vanuit elke hoek strak uit. Met zijn rechte lijnen sluit hij perfect aan op de bijpassende onderkast met twee lades. De onderkast is er in dezelfde kleuren als de Shell onderkast, namelijk in Powder White, Graphite, Oak en Dark Oak. Met alleen een wastafel en een onderkast bent u er natuurlijk nog niet. Kies daarom uit mooie, bijpassende producten, zoals spiegelkasten en verlichting uit de Groove-serie.

Doe inspiratie op voor uw badkamer

Met deze vtwonen baden collectie creëert u een badkamer in uw eigen stijl. Bij Ton Scholten Tegels & Sanitair is tevens de hele collectie vtwonen tegels te krijgen. Zo kunt u voor het ultieme vtwonen gevoel zorgen.

Wilt u nog meer inspiratie opdoen voor uw badkamer? Kijk op onze website voor een impressie van alle merken die wij verkopen.