Tijdloze designproducten met Scandinavische allure: dat is waar het Deense merk Vipp voor staat. Vipp’s ambitie is om zich de komende jaren bij de top 10 wereldmerken te voegen. Het Deense bedrijf is ooit begonnen met pedaalemmers, maar heeft zich inmiddels ontwikkeld tot ontwerper en fabrikant van duurzame keuken- en badkamerartikelen.Ton Scholten Tegels & Sanitair is al jaren trotse partner van Vipp en past dit Deense top designmerk met succes in haar duurzame badkamerontwerpen toe.

Strak en duurzaam

Om haar ambitie waar te maken, blijft Vipp nieuwe producten ontwikkelen, meer op interieur van de andere woonruimte gericht, zoals een daybed en lampen. Eenvoud en kwaliteit hebben zij hierbij hoog in het vaandel staan. Dit is ook terug te zien in hun nieuwste producten, die wij aan ons assortiment hebben toe mogen voegen.

Badkamermeubel VippStrak badkamermeubel

De scherpe lijnen, gecreëerd met gepoedercoat rvs, maken het nieuwe badkamermeubel van Vipp tot een stijlvol en duurzaam geheel. Dankzij de stevige, ondiepe wasbakken blijft er genoeg ruimte in de onderliggende kasten over om deze te vullen met handdoeken en andere badkamerprullaria.

De strakke metalen handvaten zijn aan de achterzijde voorzien van een handig rubberlaagje. Het goed doordachte ontwerp van Vipp zorgt ervoor dat dit meubel zowel strak als praktisch is.

Designkraan VippSolide keukenkraan

Deze nieuwe keukenkraan van Vipp is gemaakt uit een massief stuk roestvrij staal en heeft een geborstelde afwerking. Door de kalkbestendige beluchter geeft deze design kraan een gladde en constante waterstraal. De uittrekbare sproeikop en de solide, draaibare tuit maken het geheel tot een eyecatcher in de keuken.

Tijdloze verlichting

Designlamp Vipp

Vipp heeft kritisch naar de verlichtingindustrie gekeken en dacht: ‘Dit kunnen wij beter’. Vervolgens zijn ze begonnen aan een nieuwe lampenserie voor vloer-, plafond-, wand- en tafellampen, waarmee zij zich op de designmarkt willen bewijzen.

Deze serie van tijdloze lampen is hét resultaat van meer dan 75 jaar metaalervaring, gecombineerd met de ambitie om wegwerpartikelen te vervangen door tijdloze, duurzame ontwerpen. Al de nieuwe lampen uit deze serie zijn voorzien van een geperforeerde aluminium kap, wat zorgt voor een fraai lichteffect. De vloer- en wandlampen zijn bevestigd aan een solide houder van gepoedercoat rvs die perfect past bij een softe industriële look.

Om de duurzaamheid van de Vipp-lampen kracht bij te zetten zijn de lampen voorzien van een verwisselbare led-lichtbron. Zo kunnen de lichtbronnen in de toekomst vervangen worden zonder de hele lamp te vervangen.

Karakteristiek voor alle Vipp-ontwerpen is de fraaie afwerking en de aandacht voor detail. Met deze uitgebreide accessoireslijn kunt u thuis een volledig Vipp-interieur creëren. Kom hiervoor inspiratie opdoen in onze showroom op Westerwerf 2 in Uitgeest.