Het merk Cleopatra staat bekend om haar luxe en hoogwaardige wellnessproducten, maar levert ook al jarenlang zitelementen voor in de badkamer. Het Nederlandse bedrijf komt nu met een nieuw model FlexSeat, het comfortabele zitelement dat is voorzien van soft-touch.

Meer vraag naar luxe douchen

De behoefte aan luxe en comfortabel douchen is de laatste jaren sterk toegenomen. Dat is voor Cleopatra ook de aanleiding geweest om nieuwe modellen van de FlexSeat te introduceren. Om aan de stijgende vraag naar comfortabele zitelementen te voldoen, heeft Cleopatra naast vierkante zitelementen ook tien andere modellen ontwikkeld. Voor iedere ruimte is er nu een passend element.

TÜV-gecertificeerde kussens

De platte FlexSeat ‘kussens’ van Cleopatra zijn ideaal om een bankje in uw badkamer, douche of stoomdouche te voorzien van een comfortabele laag warmte-isolerend materiaal. Bovendien zijn de kussens uit de FlexSeat-collectie TÜV-gecertificeerd en voldoen dus aan de strengste veiligheidseisen.

Puur comfort

De kussens van Cleopatra zijn gemaakt van warmte-isolerend materiaal en voelen dus nooit koud aan. Ook zijn de kussens uiterst comfortabel door de unieke soft-touch techniek. De FlexSeat is gemakkelijk te reinigen en bovendien verkrijgbaar in alle RAL-kleuren. Zo past het FlexSeat-kussen in elke badkamer.

Meer informatie

Wilt u ook een FlexSeat van Cleopatra in uw badkamer of heeft u behoefte aan meer informatie? Neem gerust contact op met onze badkamer-experts via 0251-319101, of mail naar info@tonscholten.nl.