In een gemiddelde badkamer zijn al snel veel handdoeken, flesjes en potjes, make-upartikelen en fohn, toiletpapier etc te vinden. In dit blog de meest efficiënte tips om badkamerartikelen op te bergen.

Toiletrolhouder

Het is altijd handig om ze binnen handbereik te hebben maar ze kunnen de badkamer erg ontsieren; toiletrollen. Door ze in een kastje te leggen of een reserverolhouder in de wand in te bouwen. Een andere optie is het gebruik van een stijlvolle reserverolhouder.

 

Handdoeken opbergen

Bij de keuze voor een badkamer kan er rekening worden gehouden met eventuele opbergmogelijkheden. Zo kunt u kiezen voor een plankje of stijlvol rek naast de wastafel of boven het bad of in uw badmeubel.

Een ander leuk voorbeeld is een inkeping in de muur zoals hier rechts te zien is in een badkamermuur. Op deze manier zijn als u in bad zit de handdoeken, shampoo en zeep nooit ver weg.

Indelers badmeubelen

Van het merk Decor Walther hebben wij diverse handige opbergers voor in het badmeubel, van hout, plexiglas, chroom, etc.

 

Kijk voor andere opbergmogelijkheden en andere badkameraccessoires gerust bij onze badkameraccessoires of in onze webshop www.tonscholten.nl/webshop.