Goede designers, vakmensen en de beste ontwerpers. Dat is wat badkamermerk Decor Walther kenmerkt. De kwaliteit is terug te zien in de badkamer series, de spiegels maar ook bij de verschillende soorten verlichting.

Klassiekers

Decor Walther wil niet klakkeloos meegaan met allerlei verschillende trends. Ze maken naar eigen zeggen klassiekers in vorm én functie.  En wij geven ze, gezien de schitterende collecties die het bedrijf dat al sinds 1973 bestaat maakt, gelijk. Neem nu de volgende series:

Badkamerserie

In de badkamerserie hebben ze verschillende producten. Niet alleen zeepbakjes maar ook handdoekrekken, toiletrolhouders en wc-borstelhouders. Deze zijn niet alleen in de klassieke vorm maar ook in de basisvariant te verkrijgen. Een modernere uitstraling maakt de ‘bloque’ serie mogelijk. Door het gebruik van rechte vormen past deze serie goed bij een strak badkamerinterieur.

Verlichting

Ook de verlichting van Decor Walther is tijdloos. Bij het design is ook nagedacht over het gebruiksgemak. Als u gericht licht nodig heeft is een spiegel die te verplaatsen is wellicht een optie. Met een clip-on lamp kan een lamp worden vastgemaakt aan bijvoorbeeld een spiegel.  Dit is wel zo makkelijk als u lichtinval vanuit verschillende hoeken wilt.

Een impressie

Wij geven u vast een impressie van de verschillende series:

Meer informatie

Bent u benieuwd naar het merk Decor Walther of wilt u een kijkje nemen in onze uitgebreide showroom? Een aantal items kunt u ook vinden in onze webshop .

Kom gerust langs!