Minuten lang douchen én gemasseerd worden door 4500 liter water terwijl u maar 40 liter verbruikt?

Met 41 jaar passie en ervaring in het sanitair zijn wij de specialist op gebied van wellness. “Uit eigen ervaring en om ons heen zien we namelijk dat steeds meer mensen behoefte hebben aan een moment voor zichzelf. Wellness is daarin ideaal en biedt dit moment thuis, in alle rust en ontspanning en wanneer men maar wil. Even zorgeloos ontspannen en ontsnappen aan de drukte van alledag.”

Denk daarbij niet enkel aan ontspannen in bad liggen. Wellness gaat verder. Wellness draagt bij aan uw ontspan- en gezondheidswens. Sinds dit jaar zijn wij één van de exclusieve partners van de nieuwe generatie Sealskin wellness douches. Trots toont Ton Scholten de Dalice in de showroom. Dalice staat voor een totaal-douche-beleving waarbij de extreme kracht van water op nummer 1 staat.

Het speciale aan deze extreme waterkracht is de technologie die gebruikt wordt. Zo wordt er middels een gesloten circuit water opgeslagen en rondgepompt door de massagejets. Dit maakt een Xtreme wellness massage gemiddeld vier keer krachtiger dan een conventioneel massagesysteem. Échte massage… zoals u dat gewend bent bij de massage- of fysiotherapeut. Naast ontzettend lekker dus ook nog eens heel gezond. En naast de extreme massage die uw spieren soepel maakt en spanningen verlicht, zijn ook stoom, luxe doucheoplossingen, geur en kleur mogelijk in uw wellness douche. En met dit alles bespaart u ook nog eens tot wel 60% water.

Ton Scholten biedt het zorgeloze ontspannen van idee tot realisatie. “Wij gaan samen met u werken aan uw idee van het ultieme buiten genieten. Een goed plan en professionele realisatie is uitermate belangrijk. Wij kunnen u deze kwaliteit, alle tijd en service bieden. Samen zorgen we ervoor dat u niet alleen kennis kunt maken met de producten maar ze ook kunt beleven, in onze showroom.”

Bent u ook nieuwsgierig naar wat de kracht van 4.500 liter water in 15 minuten met u kan doen? U bent van harte uitgenodigd voor een demonstratie in onze showroom.