In het vorige blog hebben we aandacht besteed aan het luxe, uit Italië afkomstige, tegelmerk Bisazza. Dit merk staat voornamelijk bekend staat om de bijzondere glasmozaïektegels.  Ditmaal zetten wij de tegelcollectie van VTWonen in de schijnwerpers.

Vtwonen

vtwonen is een bekend magazine gericht op alles op het gebied van interieur. Het blad bestaat zo’n 50 jaar en heeft op den duur naast het woonmagazine ook eigen een collectie ontwikkeld. Zo ontwerpen zij meubels, behang, textiel, accessoires, servies en sinds een aantal jaar ook tegels. Deze mooie en stijlvolle tegels zijn opgenomen in de collectie van Ton Scholten.

De vtwonen tegelcollectie is door de redactie in samenwerking met Douglas & Jones ontwikkeld. De collectie is zeer variabel, van xxl tot plavuis tot mozaiek tot visgraatmotief. Dat maakt de collectie geschikt voor eigenlijk elke woonruimtes.

De tegels van vtwonen

De tegelcollectie van vtwonen is zeer populair en bestaat uit een grote variatie op gebied van structuur, formaat en kleur. De Douglas & Jones ontwerpen  bestaan uit hele mooie basic tegels, maar ook hele bijzondere en verfrissende tegels.

Een greep uit de stijlvolle en trendy collectie van vtwonen:


Kom langs in onze ruim opgezette showroom om de gehele collectie te bekijken en houd ons blog in de gaten voor meer informatie over onze merken en collecties.