Ton Scholten heeft een enorme showroom met tegels in alle soorten en maten. Vrijwel iedere wens op gebied van tegels kunnen wij vervullen. Hoogste tijd om deze merken voor u uit te lichten. Ditmaal de beurt aan Bisazza.

Bisazza is top luxury merk, afkomstig uit Italië. Het merk is opgericht in 1956 in Alte Vicenza in het noorden van Italië. Door de jaren heen is het uitgegroeid tot een internationaal merk met flagship stores in Antwerpen, Barcelona, Berlijn, Chicago, London, Los Angeles, Miami, New York en Parijs. Bisazza is een toonaangevend merk op gebied van mozaïek. In een eerder blog hebben we het gehad over het gebruik van mozaïek in uw badkamer, keuken of andere plek in huis. Bisazza maakt gebruik van de modernste technieken op gebied van design en architectuur. De producten zijn van zeer hoge kwaliteit en alles is mogelijk op gebied van mozaïek. Zo worden er onder logo’s, foto’s, teksten en andere afbeeldingen in de ontwerpen verwerkt.

Mozaiek is, doordat het op matjes wordt geplakt in de fabriek, perfect te verwerken op golvende bankjes, om zuilen mee te bekleden of een ovaal bad. Glasmozaiek wordt ook veel toegepast in zwembaden, wellnesscentra etc.

Om een beeld voor u te schetsen vindt u hieronder een verzameling uit de collecties van Bisazza.

Meer beelden van dit merk vindt u op de website van Bisazza.

bisazzabisazza2

bisazza3bisazza4

bisazza5bisazza6

Naast Bisazza heeft Ton Scholten uiteraard ook andere prachtige mozaïek merken in het assortiment. Denk bijvoorbeeld aan Sicis, Porcelanosa, Appiani, VT-wonen, Inax etc. In een volgende blog zullen wij één van deze merken onder de loep nemen. Kom langs in showroom om onze grote collectie tegels van deze merken te bekijken.