Creëer een warme sfeer in uw badkamer door het gebruik van natuurlijke en robuuste materialen. Hout en natuursteen zijn dé materialen om een stijlvolle en luxe sfeer in uw badkamer te verwezenlijken.

Natuursteen

Het gebruik van natuursteen is een mooie en snelle manier om de natuurlijke look in uw badkamer te creëren. Natuursteen is stijlvol, tijdloos en in de meeste gevallen zeer duurzaam. Wat we ook weer steeds vaker zien, terug van weggeweest, is het gebruik van tegels waarbij de steentjes in de tegels worden verlijmd. Ook wel terrazzo genoemd. Als natuursteen wordt veelal  marmer, hardsteen en zandsteen toegepast.

Hout

Het is een natuurlijk product en werkt dus heel goed voor de natuurlijke look die u wilt creëren in uw badkamer. Ook zorgt het gebruik van hout voor een warme en behaaglijke sfeer. De tegelfabrikanten hebben schitterende hout tegels in alle maten, tinten en printen. Ook voor de finishing touch als styling kun je hout perfect toepassen in de badkamer, bijv. een houten krukje of handdoekladder.

Metaal

Geen chique sierlijke kranen, maar grote, stoere metalen kranen staan het best in de natuurlijke badkamer. Gebruik metaal ook voor bijvoorbeeld kleine accenten als greepjes en rekken.

Beton

Betontint geeft een mooie onbewerkte en robuuste uitstraling in uw badkamer. Het maakt het stoer, maar tegelijkertijd zorgt het voor warmte. Gebruik voor de grote basis elementen, zoals muren en meubels beton en combineer het met houten en metalen elementen.

Inspiratie voor uw natuurlijke badkamer: