Dornbracht is een merk dat bekend staat om de prachtige kranen en dan vooral het design. De hoogwaardige materialen, de doordachte constructie en de perfecte afwerking van de kranen. Hierdoor past Dornbracht in de meest uiteenlopende stijlwerelden.

 

De serie kranen van Just

De kranen van Dornbracht, serie Just spreken tot de verbeelding. De mengkranen hebben een extreem vlakke hendel en hebben een ingebouwde perlator met waterbesparende doorstroom. Dit zorgt ervoor dat er maximaal zeven liter water per minuut de kraan verlaat. Wat uiteraard ook belangrijk is, is de robuustheid van de kraan. De kranen van Just hebben een hoogwaardige chroom laag die ongevoelig is tegen krassen. Dit zorgt ervoor dat de kraan blijft glanzen en er als nieuw uit blijft zien.

 

Maar ook inwendig zijn de kranen van Just van hoogwaardige kwaliteit. De wastafelmengkranen zijn vervaardigd uit een speciaal koper-zinklegering. Dit materiaal is bestand tegen ontzinking en spanningsscheurtjes. Het is tevens zo vast als roestvast staal en loodvrij. Het (drink) water is dus gegarandeerd loodvrij.

 

Overige producten

Naast kranen heeft Dornbracht Just ook vele accessoires, zoals:

  • Handdoekringen;
  • Zeepdispensers;
  • Zeephouders;
  • Closetrolhouders;
  • Closetborstelhouders