Nieuwe collectie sanitair, vtwonen tegels en verfrissende douche wc´s bij Ton Scholten Tegels & Sanitair

De topfabrikanten op gebied van sanitair en tegels in binnen- en buitenland hebben afgelopen tijd gelukkig niet stil gezeten en komen met veel nieuws en fraaie collecties wand- en vloertegels. Elektronische kranen, nieuws op gebied van waterbesparing, geurafzuiging op het toilet, pastelkleurige wastafels en toiletten, witte wastafels met koperen rand etc. Op een aantal toonaangevende internationale beurzen is weer veel moois ingekocht voor de Nederlandse markt. Het resultaat vind je terug in de showroom van Ton Scholten.

vtwonen-tegels

Ton Scholten, al 40 jaar specialist in tegels, is partner van vtwonen voor de volledige tegelcollectie, samengesteld door de stylisten van vtwonen. Een collectie helemaal van nu met een grote variëteit aan formaten, kleuren en structuur. Voor op de vloer of tegen de wand. Houtlook en betonlook tegels, sloophout etc. Sober en kleurrijk. Strak en speels. Voor elk wat wils en bovendien aantrekkelijk geprijsd. Favoriet uit de nieuwe collectie is de houtlook tegel Old Wood, een praktische moderne tegel met sloophout uiterlijk, bijna niet van echt te onderscheiden. Binnenkort komt vtwonen ook met een collectie buitentegels, maar in de showroom van Ton Scholten zijn nu al diverse tegels te bewonderen die zowel binnen als buiten gelegd kunnen worden, zo verleng je je woonkamer optisch naar buiten.

Douche wc’s

In het buitenland zijn de mensen allang overtuigd en is de douche wc niet weg te denken uit de toiletruimte. De douche wc is belangrijk voor de persoonlijke hygiëne. Reinigen met toiletpapier behoort tot het verleden, het onderlichaam wordt gereinigd met schoon water, dit geeft een fris en schoon gevoel en voorkomt een geïrriteerde huid.

Zeker voor mensen met darmproblemen, een gevoelige huid of met huidproblemen, zoals aambeien, kan een dergelijk toilet verlichting geven en helpen. De douche wc´s zijn er in verschillende uitvoeringen, van een toiletbril die op uw bestaande toilet te plaatsen is of een eenvoudig stijlvolle toiletpot met zitting, tot en met een zeer luxe combinatie met verschillende föhnstanden, afstandsbediening, instelbare waterkracht, toiletbril die automatisch omhoog gaat en weer sluit e.d. In het gastentoilet van Ton Scholten kunt u de douche wc vrijblijvend uitgebreid testen. Er is al een mogelijkheid vanaf € 606,00.

Krijgt u er al zin in uw badkamer, vloer of toilet eens even lekker aan te pakken? Wilt u de douche wc wel eens uitproberen? U bent van harte welkom.

De koffie staat klaar bij Ton Scholten Tegels & Sanitair, onze adviseurs helpen u graag met advies en de juiste keuze en kunnen desgewenst een 3D-tekening voor u maken.